Inne wyścigie w 2013 roku

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 35 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Skandia 2013 oraz TdP amatorów 2013

Wstępny kalendarz Skandia Maraton Lang Team 2013

27.04 – Warszawa Ursynów
    18.05 – Kraków
    08.06 – Dąbrowa Górnicza
    15.06 – Bytów
    07.09 – Cieszyn
    28.09 – Rabka-Zdrój
    05.10 – Kwidzyn

Jednocześnie informujemy, że Tour de Pologne Amatorów odbędzie się 2 sierpnia, oczywiście w BUKOVINA Terma Hotel Spa – Bukowina Tatrzańska.

lukaszl
    Moderator

są miejscówki na mazovię zimową;

Terminy maratonów cyklu zimowego 2013

24.02 – Wieliszew
    10.03 – Karczew
    23.03 – Mrozy

Anonim
    Niekatywne

Czyli wychodzi na to, że Mrozy są w sobotę

lukaszl
    Moderator

dokładnie tak

lukaszl
    Moderator

nie ma jeszcze kalendarza, ale coś będzie :D

http://www.llr.com.pl/index.php

lukaszl
    Moderator
    lukaszl wrote:
    są miejscówki na mazovię zimową;

Terminy maratonów cyklu zimowego 2013

24.02 – Wieliszew
    10.03 – Karczew
    23.03 – Mrozy

niestety Waliszewa nie będzie :( szkoda bo tylko 90km do domu :(

szak
    Keymaster

Zastanowił bym się na pucharem polski. Co wy na to? Oczywiście TDP to jest obowiązkowy plan.

Malina
    Participant

Cześć . Myślę że powinniśmy się spotkać i uzgodnić kto co jedzie indywidualnie a co dla drużyny . Ja osobiście mam swoje przemyślenia i projekt startów które chciałbym pojechać ale na razie wstepnie . Nie będę pisał o tym ale chętnie przedyskutuję to na spotkaniu . Pozdrawiam .

Mateusz_maj91
    Participant

Myślę, że to dobry pomysł i mimo że ostatnio mało pisze to jednak zaglądam na forum codziennie. Do 2 stycznia jestem w domu, co prawda pracy mam sporo, czy to u Mariusza, czy to z projektami nie mniej jednak z pewnością znajdę chwilkę. Podobnie jak Malinka także mam jakieś tam przemyślenia oraz plany które chciałbym w nadchodzącym sezonie zrealizować, pozdrawiam! :cheer:

lukaszl
    Moderator

Do wszystkich, spotkanie będzie, ale jeszcze trzeba wstrzymać się z bólami. Niech każdy zastanowi się co chce i będziemy na pewno wszystko razem omawiali.

Marek Kwiecień
    Participant

Kiedy spotkanie?

Tomasz Karnecki
    Participant

no pewnie po swietach Panie Marku a najlepiej by bylo w nowym roku :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

Moim zdaniem spotkanie powinnno odbyc się na początku roku , bo każdy do tego czasu wstępny plan swoich startów z pewnością będzie już miał, a czekać zbyt długo z ostatecznymi decyzjami też nie możemy, bo od tego zależny jest plan treningowy. Proponuję zatem pierwszą sobotę stycznia , najlepiej w godzinach popołudnioowych . np. po wspólnym treningu w terenie .

szak
    Keymaster

Musiało nastąpić z Mojej strony trzęsienie ziemi, żeby powstał w końcu termin spotkania.

Malina
    Participant

Cześć . myślę że przy okazji planowania startów na przyszły sezon powinniśmy się spotkać na neutralnym terenie , gdzieś gdzie mozna posiedzieć i pogadać , a będzie może wówczas liczniejsze grono . Można wtedy np ; zebrać składki klubowe , namówić liczniejsze grono klubowiczów do treningu i startów itp. Wiadomo że jeśli ktoś nie będzie chciał uczestniczyć w takim spotkaniu to zawsze coś wymyśli aby nie przyjść . A tak na marginesie to można się piwa wspólnie napić – już nie chciałem pisać że w miłym towarzystwie . Pozdrawiam .

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 35 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.