JABŁONNA 2013

• This topic is empty.
Oglądasz 9 postów - 1 z 9 (of 9 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Chłopaki , dziękuję Wam wszystkim za udział, a przede wszystkim za godne reprezentowanie Naszego zespołu w dzisiejszych zawodach !!! W tych arcytrudnych warunkach wszyscy wykazaliśmy się nie lada hartem ducha, żeby w ogóle wystartować i ukończyć choćby krótszy z przewidzianych dystansów . Pozdrawiam i gorąco zachęcam do wspólnych, systematycznych treningów, które nie tylko kształtują Nasze ciała , ale też są zalążkiem nowych znajomości i przyjaźni , a nierzadko wyznaczają Nam też cele i kształtują Nasze charaktery .
    Jeszcze raz przekazuję serdeczne podziękowania i ze strony klubu deklaruję, że przy takim zaangażowaniu i postawie Naszych zawodników , dołożę wszelkich starań , żeby umożliwić Nam większe wsparcie, dalszy rozwój i zoptymalizować warunki do trenowania , oraz reprezentowania Nas na imprezach kategorii nie tylko krajowych .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pilu , fajnie i dobrze że mnie nie doszedłeś, nie zdążyłeś pomarudzić i pojechałeś drugą rundę , bo dzięki temu Twoje punkty dają Nam drugie miejsce w drużynówce . Jak widać każdy przejechany metr może mieć znaczenie .
    Hi hi – dzięki!!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Hmm, no cóż- to świadczy tylko o braku kompetencji osób zarządzających edycją Mazovia . Jeszcze przed chwilą dzwoniłem do Kaśki Krakowiak, żeby potwierdzić aktualizację wyników . Było drugie , jest trzeci – huj z tym , My mamy robić swoje i dobrze jechać :-)

lukaszl
    Moderator

No niestety mamy 3 miejsce, ale spokojnie, jeszcze są dwa maratony wiec jest szansa na poprawę.

Ja tylko dodam tyle, że jestem niesamowici szczęśliwy z podium i wygranej w kategorii. Pierwsze pudło w mojej karierze i od razu pierwsze ;d :P hihi.

Dzięki chłopaki za wsparcie i dodawanie otuchy!!!

lukaszl
    Moderator

Ja pierdole z tymi sektorami to jest jakieś przegięcie normalnie.
    Ja i Matusiak spadamy do 2 sektora, Turek, Pilu i Bober do 6, Bułeczka do 3, Łochowski do 9, Majcherczyk do 7, Ostojski do 10, Kormoran do 6 gdyby nie FIT to niżej, Koperwas do 7, Hajzler do 7.

To są kurwa jakieś kpiny. Ta punktacja jest zjebana totalnie!!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisek spokojnie, sektory to temat do załatwienia. Rzeczywiście śmieszna sprawa , żeby trzeci zawodnik w Open spadał do niższego sektora , ale akurat ten wyścig rządził się swoimi własnymi prawami. Tak , czy siak , krzywdy Nam nie dam zrobić i każdy wystartuje na następnym wyścigu z sektora, który jest adekwatny do jego aktualnej dyspozycji .

lukaszl
    Moderator

no i dobrze, bo trochę te widełki sektorowe są nie teges. Fakt, starty do drugiego i pierwszego było sporo, ale mimo wszystko to wypacza wyniki później.

szak
    Keymaster

Akurat jeśli chodzi o Mnie to się nie dziwie, że spadłem bo nie ścigając się to i tak dobrze, że nie z 11 będę jechał. Ale jeśli chodzi o resztę, która pojechała mega to rzeczywiście coś nie trybi.

lukaszl
    Moderator

daj spokój, to jest po prostu jakaś żenada. Ale trudno, miejmy nadzieję, że Kurczak coś załatwi,

Oglądasz 9 postów - 1 z 9 (of 9 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.