Mistrzostwa GATTY 11.08.2013

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 74 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

Powiem Ci Piotrek, że na ten moment 804 osoby zobaczyły twój tekst na Facebooku (3. najczęściej wyświetlany post w historii). Widać, że masz talent ;)

Piotrek
    Participant

talent ? :) zabawa słowami , nic wielkiego .
    fajnie że się podobało

grzegorz turkiewicz
    Participant

Tylko nie przedawkuj ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Właśnie zrobiłem na brudno listę zawodników , którzy deklarują swój udział w Naszych Mistrzostwach . Na szybko wychodzi mi 45 osób . Z pewnością ktoś tam nie dopisze , ale także co najmniej kilka osób dopytywało się o zawody , nie czyniąc żadnych konkretnych deklaracji, ale sugerując swoją obecność . Podejrzewam , że możemy zamknąć listę z numerem rozpoczynającym się 5-ką .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Proszę administratorów , o zamieszczenie takiej informacji w aktualnościach :
    – Z OSTATNIEJ CHWILI –
    Z powodu dużego zainteresowania mającymi się odbyć 11 sierpnia Mistrzostwami GATTY, zwiększyliśmy limit zawodników dopuszczonych do startu w zawodach do 50 -ciu.
    Prosimy osoby , które deklarowały chęć wzięcia udziału w wyścigu , o dokonanie rejestracji na formularzu zgłoszeniowym , który zostanie zamieszczony na stronie w poniedziałek 5 sierpnia o godz. 18.00 . Rejestracja ON-LINE będzie możliwa do piątku 9 sierpnia do godz. 22.00 , lub do czasu osiągnięcia limitu 50-ciu osób .
    W przypadku nie zapełnienia listy startowej w wyznaczonym terminie , rejestracja będzie możliwa również osobiście , w dniu zawodów tj. 11 sierpnia w godz 9.00 – 10.00 w Biurze Zawodów znajdującym się w budynku Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Zapolicach .

lukaszl
    Moderator

zrobione

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czy ktoś zaoferuje się do zrobienia kilku tabliczek naprowadzających do Biura Zawodów?
    Pozostawiam dowolność co do kształtu, koloru i wielkości owych tabliczek, ale należy pamiętać, żeby były to dwa typy: prawy i lewy.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Michał,, nie udałoby Ci się załatwić wolnego o jeden dzień wcześniej ? Kurde , zanosi się na naprawdę jedwabiście fajną imprezę!!! Na dzień dzisiejszy podnieśliśmy limit startujących do 50-ciu i wygląda na to, że i tak może Nam zabraknąć kilku miejsc. Jak przegapisz, to następna taka frajda szykuje się dopiero za około rok.
    Spróbuj, serdecznie zapraszamy !!!!

Anonim
    Niekatywne

W sumie to ja mogę zrobić tabliczki ;) powiedz tylko ile mniej więcej? po 3 wystarczy?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Spoko , po trzy będzie akurat.
    Prawdopodobnie będzie Nam jeszcze potrzebna jakaś osoba do przyjmowania zapisów w Biurze Zawodów. Mile widziana jest jakaś sympatyczna Pani , która poradzi sobie z odrobiną biurokracji .
    Adam , może byłoby fajnie zdzwonić się z Hajzikem , żeby przygotował na folii kilka nalepek z naszym Logo klubowym. Tabliczka ze strzałką i z napisem BIURO ZAWODÓW przyozdobiona taka naklejką byłaby super .

Piotrek
    Participant

Moja przyszła małżonka pomoże przy przyjmowaniu zapisów.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Rewelacja , dzięki serdeczne :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW INFORMUJĘ , ŻE ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W MISTRZOSTWACH NALEŻY DOKONAĆ REJESTRACJI NA FORMULARZU ZGŁOSZENIOWYM , KTÓRY PRAWDOPODOBNIE JESZCZE DZIŚ POJAWI SIĘ NA NASZEJ STRONIE.

lukaszl
    Moderator

Kto rejestrował BrzyBrzyka do Jazdy na czas? Bo jego zgłoszenie zawiera fajny dodatek jak poniżej:

Uwielbiam jeść kaszankę z dżemem truskawkowym Mój ulubiony kolor to sino bito koperkowy róż ( wszystkie obcisłe odblaskowe slipy mam w tym kolorze no przecież muszę być dobrze widoczny na drodze ) Zdradzę wam sekret Dętki najlepiej klei się gumą balonową ( oczywiście wpadającą w mój ukochany różyk ) Mój Papier toaletowy również jest różowy więc aby go nie zniszczyć po prostu go nie używam stąd ta dracha. To tak w roli informacji jak byście się zastanawiali co mam na spodenkach. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego oglądania mojego zadka.

hehehhe dobre :D :P

MARCHEWA
    Participant

Kurczak po niedzieli dostarczę Ci płytkę ze zdjęciami które pstrykała moja córka.Może przydadzą się do wykorzystania w galerii.

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 74 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.