MTB CROSS MARATON 2013

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 87 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

nic tam nie ma?

matys
    Participant

Sandomierz jest płaski jak stół więc będzie jazda w grupach na kole. Ten wyścig XC będzie pewnie krótki i przyjemny bo nie puszczą nas z zawodowcami.

lukaszl
    Moderator

Matys, spoko tylko nie zajedź się na maxa :) A kto w ogóle z całej ekipy jedzie na ten maraton do Sandomierza?
    Na pewno jadę chłopaki z Łodzi i Piotrkowa, Ja i Matys.
    Nie wiem jak z resztą? Łochowscy jadą? Bułeczka jedzie? Koperwas?

Dobrze by było, aby każdy się określił czy jedzie czy nie i od razu niech się zarejestruje do maratonu.

Pozdrawiam.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jak to kto jedzie ? !!! Wszyscy co byli w Daleszycach , oprócz Adama . Nic mi nie wiadomom, żeby ktoś dostal dyspensę :-)

matys
    Participant

Uważam, że powinniśmy jechać mocnym składem, teraz, jak i każdym następnym razem. Tak jak już pisałem trasa płaska, bez trudności technicznych więc faworyzuje szosowców :angry:

Piotrek
    Participant
    matys88 wrote:
    Kapcia złapałem przed I pomiarem czasu! Straciłem tam ok. 15 minut.
    Siodełko odkręciło mi się w okolicach II pomiaru ale nie potrafię określić czy przed, czy po – tu straciłem ok. 5 minut. Po tym jak stanąłem dokręcić siodełko dogonił mnie Bułeczka i było to na Zamczysku, później był zjazd z Zamczyska i dłuuuugi polny podjazd (może kojarzycie czy było to przed czy po II pomiarze)

Przed , i to kilka dobrych klometrów. Za polnym zjazdem był dwu-kilometrowy odcinek szosy i drugi bufet.

Pokaż swój zapis z kamery.

matys
    Participant
    Piotrek wrote:
    Pokaż swój zapis z kamery.

Film się konwertuje, planuje wrzucić w wysokiej rozdzielczości więc trochę to trwa.

Jednak potrwa to jeszcze dłużej niż myślałem, dopiero uczę się programów do składania filmów, a nie chcę wrzucać filmu w kiepskiej jakości. Musicie uzbroić się jeszcze w cierpliwość ale obiecuję, że film będzie zacny ;)

lukaszl
    Moderator

Gawron, Pilu oraz Łochowscy, brak was na liście zgłoszonych do maratonu w Sandomierzu. Proszę o zrobienie zgłoszenia.

Gawron, z tego co pamiętam, to ja robiłem to za Ciebie. Tak wiec zgłaszam Cię również.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu , zgłoś jeszcze Bobra .

lukaszl
    Moderator

już jest zgłoszony

lukaszl
    Moderator

[attachment=75]mtbcross.jpg[/attachment]
    są już informacje co do Sandomierza:

BIURO ZAWODÓW
    PLAC PONIATOWSKIEGO 3
    SOBOTA: 17-21
    NIEIDZELA od 8

START
    10.30 MASTER
    11:00 FAN FAMILY

DYSTANS FAMILY
    bufet
    meta

trasa 16.4 KM

przewyższenia 295 m

DYSTANS FAN
    bufety:
    13 KM
    24 KM
    41 KM
    meta

trasa – 50 km

przewyższenia 810 m

DYSTANS MASTER
    bufety:
    13 KM 24 KM 41 KM 53 KM 70 KM
    meta

trasa 80 KM

przewyższenia 810 m

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nooo , a miało być płasko jak na stole .

lukaszl
    Moderator

Kormoran zapisany na ŚLR. Na chwile obecną na dystansie MASTERS. Decyzja jaki dystans pojedzie faktycznie należy do Kormorana i ewentualnie do Kurczaka :)

Piotrek
    Participant
    kurczak wrote:
    Nooo , a miało być płasko jak na stole .

Sandomierz oraz Zagnańsk to płaskie i nudne edycje , średnia to około 25 km/h czyli jak Matys pisał dla szosowców.

W Sandomierzu będę 3 maja , nie obawiaj się Grzegorz , nie jadę xc :)(rekreacja i zwiedzanie san domingo)
    Czy chcecie abym w sobotę dla wszystkich wykupił czipy ?

lukaszl
    Moderator

ja mam Chip na cały sezon, więc nie dla mnie nie wykupuj. A co do płaskości, to nie wiem jak, ale tam wyszło ponad 800m na 50km, a na 80 będzie pewnie z 1200. Tak płasko to bym nie powiedział, że jest.

Płasko to było dzisiaj na skandii, w Warszawie. 1 miejsce na 81km i średnia ponad 37km/h LOL

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 87 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.