MTB CROSS MARATON 2013

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 87 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

dokładnie, nie jest źle, a straciliśmy sporo punktów na tych dwóch maratonach. Jest realna możliwość wejść na podium, tylko trzeba spiąć poślady wyeliminować defekty, które częściowo są naszą winą, a druga część poprzez pecha. Miejmy nadzieję, że limit defektów już wyczerpaliśmy i dalej już będzie tylko lepiej.

Byłoby niesamowicie super ukończyć ŚLR na podium drużyną :)

lukaszl
    Moderator

Panowie, mamy wielki sukces, o którym już wcześniej wspominałem i mamy pierwsze miejsce w klasyfikacji drużynowej!!!

Jest zamieszczony art w aktualnościach i link do wyników.
    Teraz jazda w trupa dla wszystkich i skończmy już ze stratą ważnych punktów, bo spokojnie moglibyśmy mieć około 200pkt więcej z tych 3 wyścigów, a na pewno 150 jak nie 200.

Piotrek
    Participant
    lukaszl
    Moderator

szkoda, ale chyba nie ma co się przejmować. Jeszcze jeden wyścig odpuszczą i raczej nie mają już szans aby nam zagrozić. Pożyjemy zobaczymy, tak czy siak, trzeba walczyć aby bronić pozycji jaką sobie ciężko wywalczyliśmy.

Piotrek
    Participant

Mazi dołożył do każdego dystansu suchedniowskiego maratonu.
    Na Masterze jest już 85 km i 1900 w pionie.
    Fun 53 km i 1068 w pionie.
    Zapowiadają dalsze upały , na szczęście 5 bufetów będzie na masterze.

lukaszl
    Moderator

OMFG!!! 85km i te 1900m to już trochę będzie. Czuję, że tym razem ujadę się na śmierć :P

Będzie się działo.

Piotrek
    Participant
    lukaszl
    Moderator

Czy ktoś zna trasę w Zagnansku? Interesuje mnie to, czy są sztywne podjazdy i coś technicznego, czy łatwa i szybka trasa? Bo zastanawiam się nad pozostawieniem kasety 11-25 na ten wyścig. Chyba że będzie błoto, to zmienię na 11-36.

Pozdro.

Piotrek
    Participant

Zeszłoroczna trasa Fan była bardzo szybka , poprowadzona głównie pożarówkami totalna aborcja. Niejednokrotnie na liczniku pokazywała się cyfra 50km/h – dobra rada trzymac się czołówki i nie puszczac koła.
    Na średnim dystansie bylo 52 km i 740 metrów w pionie.
    Był bardzo krótki odcinek „techniczny” wąski niedaleko Borowej Góry trochę błota – znajdziesz na mapie. Chyba dwie lub trzy przejazdy przez rzeczkę , jedna była dosyc głeboka ;) Trasa jest taka sama jak w poprzednim roku tylko odwrócona.
    Życzę wszystkim wysokich miejsce i pogoni za Idea Bankiem :)

Anonim
    Niekatywne

Panowie startujący w ŚLR zapiszcie się w miarę szybko na wyścig w Zagnańsku, bo najprawdopodobniej w czwartek Grzesiek będzie robił wpłatę startowego.

matys
    Participant

Jeśli ktoś chce przykleić profil trasy na kierownicę to mogę wydrukować dodatkowo dla chętnych. Proszę tylko zaznaczyć jaki profil (z którego dystansu) Was ewentualnie interesuje.

lukaszl
    Moderator

ja poproszę, oczywiście Masters :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Matys, ja poproszę FANA . ( ze skrótami oczywiście ;) )

krzysztof koperwas
    Participant

ja poproszę fana

lukaszl
    Moderator

Panowie, jeśli chodzi o Kielce, to jednak sporo się pomyliliśmy w kwestii dystansów na zakończenie sezonu.
    Oficjalne info od orga to:
    Master – 67km 1250 przewyższenia
    FAN – 49km – 700 przewyższenia

Nie będzie lekko, tylko nadal tak samo jak przez cały sezon. A do tego jak popada, będzie zimno i wietrznie, to zrobi się kolejny hardcore :)

Profil trasy master:

[attachment=139]kielce_master.jpg[/attachment]

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 87 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.