Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Jazda rowerem i wszystko z tym związane. › Wyścigi i maratony. › PLANY STARTOWE 2013
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
6 marca 2013 o 18:37 #48754
matys
Participanthttps://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjvzOpNliflGdGZ6dmpRYkNYd2w0b19TYjFldXQwUUE&usp=sharing
Tak mniej/więcej wyglądają moje plany startowe na nadchodzący sezon.
Oczywiście pewnie będą ulegały jeszcze modyfikacji ale jakiś zarys już jest.
Aktualnie robimy generalkę w Zimowej Mazovii, mimo ostatniego średnio udanego startu mam dobre przeczucia co do tego cyklu…
Priorytetem jest Świętokrzyska Liga Rowerowa – celem jest pudło w klasyfikacji generalnej w Elicie. Generalkę chciałbym też zrobić w wyścigach Galińskiego ale te starty będę traktował treningowo, szczególnie w tym cyklu interesują mnie trasy typu XC. Ze względu na sentyment do typowo górskich tras będę wyrywkowo startował w imprezach Grześka Golonki – POWERADE! Ale tutaj muszę się liczyć z ograniczonymi finansami :angry:
No i wisienką na torcie tego sezonu będą na pewno MISTRZOSTWA POLSKI W MARATONIE MTB – do tego startu przywiązuję szczególną uwagę, co prawda trasa nie będzie typowo pod „górali” ale impreza tej rangi na pewno przyciągnie najlepszych zawodników w kraju!6 marca 2013 o 19:31 #51251grzegorz turkiewicz
ParticipantSpokojnie spokojnie Matys , jeszcze są Mistrzostwa Polski Drużynowe w Urlach, z którymi także wiążemy duże nadzieje. I niestety te zawody również musisz wziąć pod uwagę , a cala niedogodność jest taka , że termin tej imprezy podawany jest zawsze na ostatnią chwilę .
6 marca 2013 o 22:24 #51252matys
ParticipantWiem, wiem, pamiętam też o Urlach. Jak będzie termin to jakoś się dostosuje
12 marca 2013 o 07:55 #51258lukaszl
ModeratorMatys, a kiedy, gdzie i jak odbywają się MP w MTB?
Bo z trenerem dogaduję sprawę planu startowego i szczytu formy i on mi proponuje właśnie start w tych zawodach i na 99% będę chciał w nich brać udział.12 marca 2013 o 17:52 #51266matys
Participant12 marca 2013 o 18:39 #51273lukaszl
Moderatorwidziałem tą stronę i oglądałem wszystko etc. Trasa wygląda zajebiscie, a co do tego jest fajne, że ta trasa jest oznaczona cały czas i bardzo chętnie wybrałbym się kiedyś na objazd tej trasy dużo wcześniej
Ja wpisuję sobie MP w plan startowy i prawdopodobnie na dzień dzisiejszy będzie tam szykowany szczyt formy
Rezygnuję z Wałbrzycha na rzecz MP
12 marca 2013 o 21:56 #51253matys
ParticipantW sumie objazd trasy to dobry pomysł. Co prawda jest kawałek drogi od nas ale jakby się uzbierało kilku chętnych to czemu nie. Można pomyśleć…
15 marca 2013 o 15:29 #51276Malina
ParticipantPlan startowy dla szosowców , a właściwie to co powinniśmy pojechać według wcześniejszych ustaleń : 27.04. sobota – BRODNICA -wyścig 19.05.niedziela – TORUŃ -maraton tylko , bo w sobotę jest czasówka 25.05. sobota – USTROŃ – wyścig 31.05-02.06 piątek,sobota,niedziela -PARCZEW -etapówka , w niedz. -czasówka 08.06. sobota – NOWY WIŚNICZ – maraton lub 09.06. maraton w ŁASKU 15.06. sobota – SREBRNA GÓRA okolice BIELAWY – maraton 06.07. sobota – WISŁA – maraton 27.07. sobota – NOWY SĄCZ – maraton 02.08. piątek – TOUR DE POLOGNE AMATORÓW – BUKOWINA TATRZAŃSKA 16-18.08 piątek,sobota niedziela -ISTEBNA – etapówka ROAD TROPHY 31.08. sobota – PARCZEW – wyścig 14.09. sobota – RAJCZA – maraton 21.09. sobota – USTRZYKI DOLNE – maraton 28.09. sobota – OSTRÓDA – wyścig Dochodzą do tego URLE tylko nie ma jeszcze terminu . Myślę , że jeśli po kilku wyścigach będzie szansa zaistnieć w generalce indywidualnie bądź drużyną to powinniśmy się trzymać tego kalendarza . W tamtym roku nagradzanych było pierwszych 10 zawodników z każdej grupy wiekowej . Na stronie ROADMARATON można zapisywać się indywidualnie na poszczególne wyścigi co nie jest zobowiązujące do startu . Jest już dobrze opisany pierwszy wyścig w Brodnicy . Odsyłam na stronę . Proszę o opinie na temat kalendarza . Pozdrawiam .
15 marca 2013 o 17:25 #51321lukaszl
Moderatormalina, nie mogłeś tego plany napisać jeden pod drugim? Bo jest masakra nieczytelna. Popraw to.
15 marca 2013 o 17:49 #51323Malina
ParticipantNapisałem jeden pod drugim ale podczas wysyłania poszło w jednym ciągu .
15 marca 2013 o 20:12 #51329lukaszl
Moderatordupa blada nie ściemniaj mnie tutaj. Nie ma takiej możliwości.
27 marca 2013 o 20:45 #51331Malina
ParticipantCześć . Pytanie do Szanownego Pana Prezesa Kurczaka . Czy można zapisywać sie do cyklu Roadmaraton na poszczególne wyścigi . Zapis i zadeklarowanie wyścigów nie jest wiążące z opłatami które się negocjuje bądź z organizatorem głównym lub danego wyścigu . W ten sposób bardziej sprecyzuję swój plan trenerowi . W nazewnictwie drużyny piszemy GATTA BIKE TEAM . Jeśli wyrażasz zgodę to piszę się od razu . Fajnie zapowiada się VUELTA LUBELSKA w Parczewie. Zajrzyjcie na stronę roadmaraton . Pozdrawiam .
28 marca 2013 o 10:33 #51379szak
KeymasterSię doczekać nie moge
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.