Powerade Garmin Marathon 2012

• This topic is empty.
Oglądasz 10 postów - 16 z 25 (of 25 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

dzięki chłopaki. Pewnie że trening na przepalenie przed maratonem, w treningu pomógł mi sam Kurczak i Pinokio :)

Co do Łasku, to różnie może być, w zasadzie będzie to już po sezonie i nie wiadomo jak będzie z formą, po drugie, taki rodzaj tras bardziej odpowiadają wam, ja wolę jednak wyrypkę górską, gdzie trzeba mieć umiejętności techniczne, w Łasku nie ma gdzie pokazać swoich umiejętności.

Co do wygrania z Tobą Kurczak, to uwierz mi, górskie MTB typu Karpacz to nie przelewki, prowadziłbyś rower więcej niż jechał na zjazdach. Albo byś nie ukończył, albo byś dostał z 1h w plecy do mnie :) :) :) :P :D

A tak na serio już nie mogę się doczekać, aby sprawdzić Twoją i całej reszty klubowiczów umiejętności w prawdziwe jeździe MTB. Co do jazdy na szosie nie będę się z wami wyzywał na pojedynki bo nie to preferuję, ale moje MTBwczasy dadzą wam nieźle popalić.

Pozdro i do roboty

NIE MA LIPY!!! :P

lukaszl
    Moderator

MTB Karpaczrelacja organizatora

lukaszl
    Moderator

[/url]

MTB KorbielówRelacja organizatora. Polecam przeczytać.

Kto jedzie za dwa tygodnie do Zawoi? :)

lukaszl
    Moderator

filmik z Korbielowa. Polecam obejrzeć. Najlepszy zjazd na sam koniec maratonu. Na filmiku od 5:15 :) Powodzenia :D

lukaszl
    Moderator
    lukaszl
    Moderator

Filmik z Istebnej, polecam wersja HD i do samego końca. Właśnie pod koniec kwintesencja MTB górskiego.

lukaszl
    Moderator

a tak Lisu zapierdziela w terenie 65km/h :) nie było już jak dokręcić a można by jeszcze szybciej :D

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jak Ci się kiedyś zdarzy 165, to się chwal , bo na razie , to nie bardzo masz czym .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu, już wiem jak to było z tymi mistrzostwami . 8 października odbyły się Mistrzostwa Świata w Maratonie MTB. I tak jak mówiłem , chłopaki z BSA startowali , ale wyniki w połowie drugiej piećdziesiatki .

lukaszl
    Moderator

Filmik z MTB Chellenge 2012.
    Chciałbym się na to wybrać w 2014 roku, ale muszę mieć kompana do tego. Samemu nie chciałbym się z tym zmierzyć. Sprawa jest jak najbardziej poważna!!!
    http://vimeo.com/52513324#

PS: oglądajcie tylko w jakości HD!!!

Oglądasz 10 postów - 16 z 25 (of 25 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.