Powerade Garmin MTB Marathon 2013 oraz ŚLR

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 33 total)
  • Autor
    matys
    Participant

JADĘ!!
    Bagażnik mogę załatwić ;)

lukaszl
    Moderator

Super. W takim razie załatw jeden bagażnik i jedziemy :) Jak będzie bliżej wyjazdu to się zgadamy.

A jaki dystans będziesz chciał jechać? Mega czy Giga?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu , przecież ja mam bagaznik , taki sam , jak ten co juz Ci jeden element pożyczyłem .

lukaszl
    Moderator

Kurczaczku masz wspaniały, a pożyczysz mi jeszcze jeden taki bagażnik? Jak tak to będę Ci bardzo wdzięczny :)

matys
    Participant

Jadę MEGA, nie chcę się przemęczać przed Nowinami ;)

lukaszl
    Moderator

Super :) ja startuje z 2 sektora, a brakło mi 2 minut abym znalazł się w pierwszym :) Ale zobaczymy jak to będzie w Złotym. Tam przetestuję bezdętkowe koła bo właśnie skończyłem robić :P

lukaszl
    Moderator

Filmiki co czeka mnie i Matysa jutro w Karpaczu. Jak ktoś mi powie, że Powerade jest słaby, a SLR trudna, to zapraszam na jutrzejszy HARDCORE w Karpaczu. Będzie to bolało :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZEdDA10gzpg

http://www.youtube.com/watch?v=CHGVEEzPnKM

Piotrek
    Participant

Dobrze się zapowiada. Powodzenia

matys
    Participant

Lisu, rozmyśliłem się – NIE JADĘ! :sick:
    Nie no, co HARDCORE, nawet jak na Golonkę!
    Skoro oni na rowerach zjazdowych nie dają rady to jak my tam zjedziemy…?
    Będzie się działo, a GoPro będzie miało w końcu ucztę! :woohoo:

lukaszl
    Moderator

nieźle nieźle, ja myślę, że w tym roku jeszcze bardziej ludzie będą psioczyć, że Karpacz jest za bardzo Downhilowy zamiast trailowy :) Ale będzie jazda.

Matys, ustaw sobie jakoś inaczej kamerkę na klacie, bo po brzezinach nic innego nie było widać, tylko Twój rower, a powinno być widać, kierownicę i to co przed tobą :) Chyba, że tym razem jeszcze inaczej zamontujesz kamerkę :) daj na sztycę i do przodu, albo na tył :P

matys
    Participant

Biorę pas od Piotrka, który miałem w Brzezinach ale kadr będzie ustawiony już tak jak powinien być. W Brzezinach zmieniałem ustawienia i dlatego obraz był ucięty, teraz będzie już wszystko git. Także Lisu, ładnie się ubierz bo będę Cię gonił z ostatniego sektora :P

P.S. Mam dla Ciebie wydrukowany profil trasy do przyklejenia na kierownicę ale nie wiem czy Ci go dawać bo mnie zamiast motywować to wręcz odwrotnie – przewyższenia na MEGA takie jak na MASTERZE w Nowinach! :woohoo:

lukaszl
    Moderator

Dzięki Matys, za profil, przydał się, kiedy czekałem na bufet po kolejnym zgubieniu bidona na pierwszym zjeździe po telewizorach :P

Ja jeszcze dzisiaj dochodzę do siebie po tym hardcorze. Jeszcze w swojej karierze nie jeździłem po takiej trasie jak w tym roku. Nawet 2012 roku, gdzie trasa była owiana trasą Downhilową, ta w 2013 przebiła ją jeszcze bardziej. Tricepsa jeszcze do dzisiaj czuję i obitą dupę po OTB :) na zjeździe na około 40km.
    Ale było warto mimo, że dostałem jeszcze biegunkę w sobotę i niedzielę :P :D
    Teraz już żadne zjazdy mnie nie zaskoczą, a te na ŚLR w porównaniu z tymi w karpaczu to poważnie małe piwo :)

Do tego pochwalę się wynikiem.
    33 Open i 16 M3 :) Mój najlepszy wynik na Powerade :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu, gdzie Ty masz ten triceps , co Cię niby boli ???

szak
    Keymaster

Chłopaki – w niedziele jadę na ŚLR dystans master. Proszę o wyrozumiałość.

P.S. Tym razem zabieram papier toaletowy.

lukaszl
    Moderator
    kurczak wrote:
    Lisu, gdzie Ty masz ten triceps , co Cię niby boli ???

Czy on jest, czy go nie ma, coś tam boli :) Tak czy siak jest wypasik :P

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 33 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.