Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 230 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Proszę wszystkich, którzy zamierzają wystartować w najbliższą sobotę na czasówce w Orzeszu o potwierdzenie swojego udziału na Forum w tym temacie. Żeby dobrze zorganizować wyjazd, muszę dokładnie wiedzieć, ile osób chce wystartować. Opłata startowa będzie uiszczona przez Klub.

Anonim
    Niekatywne

Jadę!

Tomasz Grzegory
    Participant

Jadę

lukaszl
    Moderator

Jadę

Malina
    Participant

Ja też jadę .

sztygar
    Participant

Grzechem było by nie jechać :) Oczywiście Jadę :)

pilu
    Participant

jadę

Anonim
    Niekatywne

I jak ostatecznie organizujemy wyjazd?

lukaszl
    Moderator

polecam dzwonić bezpośrednio do Turka i się z nim dogadać. Ja jeszcze nic nie wiem, ale na treningu wszystkiego się dowiem :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Wiaterek jedynie nie utrudniał. O pomocy raczej nie można powiedzieć,bo trasa wiła się w tę i z powrotem na kilku odcinkach, więc to co raz jechało się w jedną, to za chwilę w drugą stronę
    Ale rzeczywiście było fajnie i cieszymy się, że mocno przepracowana zima daje wymierne efekty.
    A z tą muchą , to prawie prawie trafiłeś- trzeba tylko owada przerobić na dziwkę, a gębę na jebaną 👿

michal zareba
    Participant

Tym bardziej piekne wyniki Grzesiek
    srednie 43-44km/h przy neutralnych warunkach to nie w kij pierdzial
    jak zwykl mawiac Zbysiu nasz drogi.

Chyba nie warto przenosic wszystkich zabawnych
    badz
    interesujacych dyskusji na dzial Klubowiczy-to tylko
    zabija to Forum,wieje tu poprostu wielka nuuuuda.

A swoja droga to Ty Skubancu musiales sporo czasu poswiecic-by te wykwintnosci w obcym co badz jezyku powynajdywac;))

Anonim
    Niekatywne

Drużynowo zajeliśmy 2 miejsce, oczywiście za Alvą 1.
    Tylko powiedzcie mi dlaczego ja punktowałem? Oni biorą pod uwagę najwyższe miejsca w kategoriach czy znowu się jebnęli i powinien zapunktować Gregor?

lukaszl
    Moderator

z tego co widzę, to punktacja jest z kategorii. Więc chyba jest dobrze. Bo Malina ma 100 pkt. i to jest 100% czyli jak ty zająłeś 10 miejsce a Grzegor 11 to jest wszystko ok…

lukaszl
    Moderator

informacja Roadmaratonu na FB:

Quote:
    Zbliża się dwudniowe święto kolarstwa pod patronatem Michała Kwiatkowskiego.
    Dwa dni rywalizacji, możliwość sprawdzenia się w jeździe na czas i na szosie ze startu wspólnego oraz spotkania kolarza światowej klasy, odnoszącego ogromne sukcesy w obecnym sezonie, Mistrza Polski i Drużynowego Mistrza Świata Michała Kwiatkowskiego – to wszystko czeka na kolarzy amatorów oraz miłośników i sympatyków roweru, którzy pojawią się w dniach 10-11.05.2014 przy Szkole Podstawowej w Łążynie gm. Zławieś Wielka w Powiecie Toruńskim.

Organizatorem „Pętli Toruńskiej” jest TTC Toruń – Toruńskie Towarzystwo Cyklistów przy współpracy z Akademią Michała Kwiatkowskiego „Copernicus” i Road Maraton Team. Patronat nad imprezą objęli Marszałek Województwa Kujawsko – Pomorskiego, Wójt Gminy Zławieś Wielka oraz Dyrektor Szkoły Podstawowej w Łążynie. Głównymi sponsorami imprezy oraz fundatorami nagród są Škoda Polska, Trek, ActivJet oraz Bank BGŻ.

Dla najlepszych przewidziane są trofea sportowe, w tym nagroda główna kolarskiego weekendu: Puchar Michała Kwiatkowskiego wręczany osobiście przez Mistrza.

lukaszl
    Moderator

Potrzebujemy szybkiego potwierdzenia kto jedzie na kolejną czasówkę w sobotę. Czas do jutra wieczór (30,04)

Malina
    Turek
    Lisu
    Ostoj
    Sztygar
    Gregor

Jeśli ktoś jeszcze jedzie to szybko pisać, bo jutro wieczorem idzie przelew i kto potwierdzi po tym czasie płaci ze swojej kasy :)

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.