Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Roadmaraton 2014.
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
8 sierpnia 2014 o 18:04 #55124
lukaszl
Moderatorlukaszl wrote:Potrzebujemy konkretnej deklaracji, kto jedzie na Trophy, na ile dni zamawiać noclegi:Lisu – 3 noce
Kurczak – 1 noc
Przemek – 1 noc
Malina – 3 noce
Sztygar – 3 noce
Lidka – 3 noce
Kamil – 3 noce
Pilu – 3 noceJeśli jeszcze ktoś, to niech się dopisze i potwierdzi co i jak.
Kormoran dzisiaj mi potwierdził, że nie jedzie na Trophy!!!
Czy w ogóle kogokolwiek interesują te sprawy? Bo jeśli nie, to ja będę miał to w pompie i sobie sam zamówię dla siebie lub na jedno auto i będę miał to w d…
8 sierpnia 2014 o 19:08 #55130Lidia Pyciarz
ParticipantJa na trzy jak coś nie wiem czy nie za późno ????
8 sierpnia 2014 o 19:33 #55132lukaszl
Moderatordałaś radę
Jeszcze czekam na potwierdzenie wyjazdu Kamila i jutro po południu rezerwuję nocleg. O ile jeszcze się da
8 sierpnia 2014 o 19:40 #54494Lidia Pyciarz
ParticipantZ tego co wiem to Kamil też na trzy noclegi i był pewny że już o tym informował.
Ciesze się, że zdążyłam przepraszam bardzo za opóźnienie.8 sierpnia 2014 o 19:54 #55133Anonim
NiekatywneLisek, Kamil pisał już pisał ze dwa razy, że 3 noce
8 sierpnia 2014 o 19:57 #55134Rui
ParticipantTak 3
9 sierpnia 2014 o 16:57 #55131lukaszl
Moderatorlukaszl wrote:lukaszl wrote:Lisu – 3 noce
Kurczak – 1 noc
Przemek – 1 noc
Malina – 3 noce
Sztygar – 3 noce
Lidka – 3 noce
Kamil – 3 noce
Pilu – 3 noceDobra, nocleg został zarezerwowany ten http://www.apartamentystraznica.pl/index.html
Cena to 40zł/noc od osoby. Zapłaciłem już zaliczę 200zł. Tak więc będziecie mi winni 80zł.
Będziemy mieli 2 pokoje 3 osobowe i jeden dla Kurczaka i Przemka 2 osobowy na jedną noc…
Teraz trzeba ustalić konkretnie kto i jak jedzie do Istebnej. Ja mogę auto zabrać, jednak potrzebuję bagażniki rowerowe, bo nie mam ani jednego. Oddałem Kurczakowi te co od niego pożyczyłem. Mogę załadować na dach 3 rowery i 3 osoby ze sobą. Dodatkowo obiecywałem Sztygarowi, że zabiorę w drodze powrotnej jego syna do Piotrkowa. Tak więc jeśli w ten sposób pojedziemy do Istebnej, to go wezmę w drogę powrotną.
Bardzo ważna informacja!!!
Za paliwo musimy zrobić zrzutkę…
Lipa ale tak musi już być…
Proszę, aby więcej osób coś napisało na ten temat, bo ja już dzwonić do każdego z osobna nie będę!!!
9 sierpnia 2014 o 19:51 #54495Lidia Pyciarz
ParticipantJeśli chodzi o transport to ja „od bidy” mogę wziąć auto od taty mam nadzieję, że dojedzie bo coś tam z nim nie grało ostatnio ale już podobno się samo naprawiło. Tak więc ja mogę zabrać dwie osoby na luzie ale jeździliśmy tez nim na wyścigi w cztery osoby z rowerami więc też się zmieści o ile nie weźmiecie mega wielkich toreb. Więc piszcie czy mam zajmować sobie auto na weekend.
p.s. obiecuje poprawę z częstotliwością odwiedzania forum11 sierpnia 2014 o 06:45 #55135lukaszl
ModeratorLidka, możesz rezerwować auto. Prawdopodobnie pojedziesz sama z Kamilem. Ja zabiorę Pila i Malinę. Musze jeszcze tylko dogadać sprawę ze Sztygarem.
Najlepszym wyjściem byłoby jak by Sztygar dojechał sam na miejsce.
11 sierpnia 2014 o 19:16 #54496Lidia Pyciarz
ParticipantAle to czemu sztygar nie moze jechac z nami ?nie ukrywam ze byloby zawsze troche fajniej rozlozyc kase na trzech a nie dwóch chyba ze to jakas wyzsza sprawa to oczywiscie rozumiem. I jak mozecie to określcie czy jedziemy z kamilem we dwojke bo tak to wezme sobie swoje autko bo dwie osoby sie tam zmieszcza : ))
11 sierpnia 2014 o 21:49 #54497Lidia Pyciarz
ParticipantJuż wiem czemu nie może sorry gapa jestem. Wiec ustalamy ze ja jadę z Kamilem jakby coś się miało zmienić to piszcie bo ja wezmę w takim razie swoje auto a tam maks 2 osoby z rowerem wejdą.
Sprawa numer dwa o której planujecie mniej więcej ruszyć??12 sierpnia 2014 o 06:33 #55139lukaszl
ModeratorLidio, Sztygar jest ze Śląska
ma bardzo blisko do Istebnej.
Druga sprawa, to prosiłbym Cię, abyś zabrała się sama z Kamilem i dotarła na miejsce. Ja zabieram Malinę i Pila z Piotrkowa. Ty możesz jechać w zasadzie o której chcesz i Ci najbardziej pasuje. Jeśli chcesz, to możesz czekać na nas, ale my nie wyjedziemy wcześniej jak o 17:30-18:00, bo ja muszę skończyć pracę zapakować się i dopiero będę mógł wyjechać. Do tego jeszcze nadrobić mały kawałek drogi i jechać do Piotrkowa. Doba noclegowa zaczyna się od 12:00 wiec jak chcecie, to możecie tam jechać już na godzinę 12:00 i nie czekać na nas. Powiesz, że była rezerwacja na Łukasz Lisowski – Gatta Bike Team i tyle
Daj znać co postanowiliście
Pozdro.
12 sierpnia 2014 o 21:27 #55140Malina
ParticipantMogę zabrac swoje auto , a SZtygara możemy zabrac po drodze . Jak możecie to wyjedżmy jak najszybciej po południu . Pozdrawiam .
13 sierpnia 2014 o 09:06 #55141lukaszl
ModeratorMalinka, jak najszybciej to się zgadza. Ale ja będę mógł najszybciej być gotowy na 17:30-18:00. Niestety szybciej nie dam rady i się nie wyrobię… Kończę pracę po 16:00 więc musimy się wstrzymać z bólami. Ze Sztygarem sprawa jest już załatwiona. On sam dojedzie do Istebnej trochę wczesniej. Rozmawiałem z nim przez telefon. Jedynie to zostanie nam zabranie od Sztygara syna w drodze powrotnej do Piotrkowa. I tak tam będziemy jechali odwieźć lesera Pila
Lidka, Kamil, powiedzcie mi, jak wygląda wasza sprawa podróży? Ustaliliście już wszystko? O której chcecie jechać etc?
13 sierpnia 2014 o 10:16 #55142Rui
ParticipantTak wszystko ustalone jedziemy koło 14, może wcześniej. Odbierzemy pewnie pakiety dla wszystkich i ja chcę jeszcze jechać zobaczyć czasówkę, przejechać ją sobie lekko.
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.