Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 136 z 150 (of 230 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator
    lukaszl wrote:
    Potrzebujemy konkretnej deklaracji, kto jedzie na Trophy, na ile dni zamawiać noclegi:

Lisu – 3 noce
    Kurczak – 1 noc
    Przemek – 1 noc
    Malina – 3 noce
    Sztygar – 3 noce
    Lidka – 3 noce
    Kamil – 3 noce
    Pilu – 3 noce

Jeśli jeszcze ktoś, to niech się dopisze i potwierdzi co i jak.

Kormoran dzisiaj mi potwierdził, że nie jedzie na Trophy!!!

Czy w ogóle kogokolwiek interesują te sprawy? Bo jeśli nie, to ja będę miał to w pompie i sobie sam zamówię dla siebie lub na jedno auto i będę miał to w d…

Lidia Pyciarz
    Participant

Ja na trzy jak coś nie wiem czy nie za późno ????

lukaszl
    Moderator

dałaś radę :) Jeszcze czekam na potwierdzenie wyjazdu Kamila i jutro po południu rezerwuję nocleg. O ile jeszcze się da :P

Lidia Pyciarz
    Participant

Z tego co wiem to Kamil też na trzy noclegi i był pewny że już o tym informował. :)
    Ciesze się, że zdążyłam przepraszam bardzo za opóźnienie.

Anonim
    Niekatywne

Lisek, Kamil pisał już pisał ze dwa razy, że 3 noce ;)

Rui
    Participant

Tak 3

lukaszl
    Moderator
    lukaszl wrote:
    lukaszl wrote:
    Lisu – 3 noce
    Kurczak – 1 noc
    Przemek – 1 noc
    Malina – 3 noce
    Sztygar – 3 noce
    Lidka – 3 noce
    Kamil – 3 noce
    Pilu – 3 noce

Dobra, nocleg został zarezerwowany ten http://www.apartamentystraznica.pl/index.html

Cena to 40zł/noc od osoby. Zapłaciłem już zaliczę 200zł. Tak więc będziecie mi winni 80zł.

Będziemy mieli 2 pokoje 3 osobowe i jeden dla Kurczaka i Przemka 2 osobowy na jedną noc…

Teraz trzeba ustalić konkretnie kto i jak jedzie do Istebnej. Ja mogę auto zabrać, jednak potrzebuję bagażniki rowerowe, bo nie mam ani jednego. Oddałem Kurczakowi te co od niego pożyczyłem. Mogę załadować na dach 3 rowery i 3 osoby ze sobą. Dodatkowo obiecywałem Sztygarowi, że zabiorę w drodze powrotnej jego syna do Piotrkowa. Tak więc jeśli w ten sposób pojedziemy do Istebnej, to go wezmę w drogę powrotną.

Bardzo ważna informacja!!!

Za paliwo musimy zrobić zrzutkę… :( Lipa ale tak musi już być…

Proszę, aby więcej osób coś napisało na ten temat, bo ja już dzwonić do każdego z osobna nie będę!!!

Lidia Pyciarz
    Participant

Jeśli chodzi o transport to ja „od bidy” mogę wziąć auto od taty mam nadzieję, że dojedzie bo coś tam z nim nie grało ostatnio ale już podobno się samo naprawiło. Tak więc ja mogę zabrać dwie osoby na luzie ale jeździliśmy tez nim na wyścigi w cztery osoby z rowerami więc też się zmieści o ile nie weźmiecie mega wielkich toreb. Więc piszcie czy mam zajmować sobie auto na weekend.
    p.s. obiecuje poprawę z częstotliwością odwiedzania forum :)

lukaszl
    Moderator

Lidka, możesz rezerwować auto. Prawdopodobnie pojedziesz sama z Kamilem. Ja zabiorę Pila i Malinę. Musze jeszcze tylko dogadać sprawę ze Sztygarem.

Najlepszym wyjściem byłoby jak by Sztygar dojechał sam na miejsce.

Lidia Pyciarz
    Participant

Ale to czemu sztygar nie moze jechac z nami ?nie ukrywam ze byloby zawsze troche fajniej rozlozyc kase na trzech a nie dwóch chyba ze to jakas wyzsza sprawa to oczywiscie rozumiem. I jak mozecie to określcie czy jedziemy z kamilem we dwojke bo tak to wezme sobie swoje autko bo dwie osoby sie tam zmieszcza : ))

Lidia Pyciarz
    Participant

Już wiem czemu nie może sorry gapa jestem. Wiec ustalamy ze ja jadę z Kamilem jakby coś się miało zmienić to piszcie bo ja wezmę w takim razie swoje auto a tam maks 2 osoby z rowerem wejdą.
    Sprawa numer dwa o której planujecie mniej więcej ruszyć??

lukaszl
    Moderator

Lidio, Sztygar jest ze Śląska :) ma bardzo blisko do Istebnej.

Druga sprawa, to prosiłbym Cię, abyś zabrała się sama z Kamilem i dotarła na miejsce. Ja zabieram Malinę i Pila z Piotrkowa. Ty możesz jechać w zasadzie o której chcesz i Ci najbardziej pasuje. Jeśli chcesz, to możesz czekać na nas, ale my nie wyjedziemy wcześniej jak o 17:30-18:00, bo ja muszę skończyć pracę zapakować się i dopiero będę mógł wyjechać. Do tego jeszcze nadrobić mały kawałek drogi i jechać do Piotrkowa. Doba noclegowa zaczyna się od 12:00 wiec jak chcecie, to możecie tam jechać już na godzinę 12:00 i nie czekać na nas. Powiesz, że była rezerwacja na Łukasz Lisowski – Gatta Bike Team i tyle :)

Daj znać co postanowiliście :)

Pozdro.

Malina
    Participant

Mogę zabrac swoje auto , a SZtygara możemy zabrac po drodze . Jak możecie to wyjedżmy jak najszybciej po południu . Pozdrawiam .

lukaszl
    Moderator

Malinka, jak najszybciej to się zgadza. Ale ja będę mógł najszybciej być gotowy na 17:30-18:00. Niestety szybciej nie dam rady i się nie wyrobię… Kończę pracę po 16:00 więc musimy się wstrzymać z bólami. Ze Sztygarem sprawa jest już załatwiona. On sam dojedzie do Istebnej trochę wczesniej. Rozmawiałem z nim przez telefon. Jedynie to zostanie nam zabranie od Sztygara syna w drodze powrotnej do Piotrkowa. I tak tam będziemy jechali odwieźć lesera Pila :)

Lidka, Kamil, powiedzcie mi, jak wygląda wasza sprawa podróży? Ustaliliście już wszystko? O której chcecie jechać etc?

Rui
    Participant

Tak wszystko ustalone jedziemy koło 14, może wcześniej. Odbierzemy pewnie pakiety dla wszystkich i ja chcę jeszcze jechać zobaczyć czasówkę, przejechać ją sobie lekko.

Oglądasz 15 postów - 136 z 150 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.