Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 230 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Ok. super by było, jak byście odebrali nam wszystkim pakiety. Wówczas nie będziemy musieli tam gnać.

sztygar
    Participant

tej trasy nie da się lekko przejechać,ale jest trochę łatwiejsza niż Makowica :))

Malina
    Participant

Kamil , a nie dacie rady zabrać Pila ? Jak nie to nie ma sprawy , ja go zabiorę . Sztygara zabieramy po drodze tak z kolei ja się z Nim umówiłem , no chyba że coś się jutro zmieni .
    Jutro prosze o kontakt informacyjny tylko na telefon , bo nie bedę miał czasu sprawdzić forum . Kamil zadzwoń do mnie jak możesz , bo nie mam do Ciebie numeru tel. Mój numer 502648545 . Pozdrawiam .
    No chyba że prezes lub Przemek jadą wcześniej i mogą coś jeszcze zadziałać w sprawie Pila . Gdyby co to chodzi mi tylko o wcześniejszy dojazd na miejsce niż o 22 -23.

matys
    Participant

Ja, Przemo i Prezes jedziemy busem więc nikt więcej się do nas niestety nie zmieści

lukaszl
    Moderator

Matys, sorry drogi kolego, ale masz nocleg jakiś załatwiony? Bo ja nic o tym nie wiedziałem. Dlatego może problem…

lukaszl
    Moderator

Matys, masz farta… Ostatnie wolne łóżko na jedną noc tylko… Więcej wolnego tam nie ma.

Niestety ale dla Kacpra nie ma wolnego miejsca na 3 noce :(

matys
    Participant

Ja już miałem śpiwór spakowany :P

Przemek Juszkiewicz
    Participant

No i fantastycznie:) My wuruszamy o 18 z Pabianic.

Anonim
    Niekatywne

Panie i Panowie… byłbym wdzięczny gdyby ktoś podesłał mi parę słów o Road Trophy, żeby relacja na stronie była ciekawsza.
    (warunki na trasie, czemu nie wszyscy kończyli etapy, który etap najgorszy itd.) Parę zdań mi potrzebne ;)
    Możecie podsyłać na fb albo na adam.ostojski@gmail.com

sztygar
    Participant

Adaś wszystkie etapy tak jak zawsze na trophy były ciężkie lub bardzo ciężkie nie wszyscy, którzy startowali doszli już do stanu używalności,ale było zajebiście :)

lukaszl
    Moderator

Duzo podjazdow po ponad 15%. Pogoda byla dobra. Nie za goraco i nie padalo. Pokonywalo sie rekordy predkosci na zjazdach. Ja mialem 83,5km/h

Do tego najtrudniejszy był 3 etap. 103 km ponad 2100 przewyższenia, 3 razy podjazd pod Koczy Zamek z nachyleniem 17% i w tym dwa razy podjazd pod Kamasznice gdzie nachylenie sięgało blisko 24%… Ja tam mocno zapiekłem nogi.
    Na tym etapie jechaliśmy dwie rundy. Między innymi też w Słowacji.

Na 4 etapie była jedna runda o długości 77km i było niecałe 2000 przewyższenia. Również etap kończył się na podjeździe pod Koczy Zamek. Ogólnie już było bardzo ciężko, bo w nogach było sporo km i podjazdów.

Rui
    Participant

Mnie ten wyścig nauczył przede wszystkim pokory. Jeśli ktoś nie jest w pełni przygotowany nie ma tutaj co szukać. W moim przypadku była to 2 tygodniowa przerwa zaraz przed wyścigiem. Ale doświadczenie zebrane, mam nadzieje, że zaprocentuje za rok. W zasadzie każdy etap był piekielnie trudny. Najcięższy podjazd pod Kamasznice długo zostanie w pamięci. Mimo wszystko wyścig będę miło wspominał. Piękne, malownicze trasy, super atmosfera, bardzo dobra organizacja i zabezpieczenie trasy. Na pewno pojawię się na starcie za rok.

lukaszl
    Moderator

a ja jeszcze dodam, że wczoraj liczyłem punty jakie zdobyłem po Trophy i moich konkurentów. Wygląda na to, że awansuję na 2 pozycję w generalce za cały sezon i na pierwsze już nie mam szans. Ale jak Rajczę pojadę w miarę dobrze, to drugie miejsce będzie moje :)

Malina
    Participant

Wysłałem Ci na maila kilka informacji . Pozdrawiam .

Anonim
    Niekatywne

No elegancko… wreszcie ktoś mi zrelacjonował wyścig :)
    Dzięki, macie już newsa na stronie i na fb.

Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.