Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 211 z 225 (of 230 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Turek dzisiaj potwierdził, że zapłacimy za wpisowe na miejscu. Będziemy mieli specjalną cenę :) nie więcej jak 50zł od osoby. Tak wiec nie opłacajcie wcześniej za Rajczę :)

lukaszl
    Moderator

A druga sprawa, kto dobrowolnie będzie chciał robić mi za Gregario? Pomoc na trasie + ewentualnie oddanie koła w razie kapcia?

sztygar
    Participant

Raczej przyjadę w dniu wyścigu.Oczywiście zapraszam do siebie na nocleg 3-4 osoby :)

sztygar
    Participant

Lisu na mnie możesz liczyć jeśli chodzi o pomoc techniczną bo moc niestety nie taka:)

Lidia Pyciarz
    Participant

To ja też jadę :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lidkę Ci damy Lisu – na Gregarkę ;)

lukaszl
    Moderator

dobra :)

Anonim
    Niekatywne

No dobra, to mamy: ja, Turek, Malina, Lisu, Kamil, Lidka, Przemo + Sztygar bez noclegu.

Pilu? Nono? Kacper? Matys?

Damian Uszczyk
    Participant

Ja nie jadę

lukaszl
    Moderator

NoNo to tylko Pstryk Pstryk, dyng, dyng na treningach lubi słuchać. Na wyścigach już wymięka… 👿

Anonim
    Niekatywne

OK, zamówiłem nocleg dla 7 osób (Ostoj, Turek, Malina, Lisu, Przemo, Kamil, Lidka). Mamy pokój 3 os. i 2x 2 os., które trochę różnią się cenami, ale żeby wyszło sprawiedliwie to cena 48 zł/os.

Jakby ktoś jeszcze się rozmyślił to ma czas max do dzisiaj do wieczora, bo później wysyłam gościowi ostateczne potwierdzenie.

http://www.leniwymotyl.pl/

Lidia Pyciarz
    Participant

a jak tam jedziemy ?

Anonim
    Niekatywne

Dobre pytanie. Ci który mogą wziąć auto niech się wypowiedzą i coś ustalimy. Ja ewentualnie mogę wziąć 3 ludzi + 3 rowery. W ostateczności jeszcze jeden rower się zmieści.

lukaszl
    Moderator

Panie i Panowie, najnowsze wieści są takie, że trasa została kolejny raz zmieniona. Będzie 102km i jedna runda, a trasa częściowo leci jak pierwszy dzień po pętlach, ale tylko drugi podjazd, później już raczej inaczej. Ale będzie trudno na pewno.

Kto jedzie jako gregario???? Potrzebuje go :( 👿

sztygar
    Participant

Lisek jak już wcześniej wspominałem ja mogę Ci służyć jako serwis:)
    Szkoda,że trasa się zmieniła dzisiaj bo wczoraj objechałem trasę aktualną na 14-09-2014 :(

Oglądasz 15 postów - 211 z 225 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.