Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 230 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Mnie to wszystko jedno jaka pogoda :-) Może dlatego, że jestem trochę postrzelony :-)

grzegorz turkiewicz
    Participant

….trochę ????

szak
    Keymaster

spierdalaj wodzuuu :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

…a w GENERALCE czasówek po dwóch etapach sprawa wygląda tak:
    Malina – 1 miejsce w kat.C
    Kurczak – 3 miejsce w kat.C
    Sztygar – 10 miejsce w kat.C
    Gregor – 5 miejsce w kat.B
    Lisu – 8 miejsce w kat.B

Gdyby Adam pojechał w Żmigrodzie, to też byłby całkiem wysoko.

Lisu, a może powinieneś jednak pojechać czasówkę w Toruniu ??? Szkoda miejsca oddawać .

Anonim
    Niekatywne

Kurwa, gdybym pojechał w Żmigrodzie to byłbym chyba 2 w generalce, bo tylko jeden koleś pojechał Orzesze i Żmigród.
    Swoją drogą to jest ten koleś, który mnie doszedł w Orzeszach i ostatecznie włożył mi 31 sek. Wtedy był 9, a w Żmigrodzie 2…

grzegorz turkiewicz
    Participant

A w Toruniu do wczoraj zapłacone miał jeden w Twojej kategorii. Na teraz jest Was trzech. Prawie masz już pudło !!!

Anonim
    Niekatywne

To są korzyści bycia młodym ;)

lukaszl
    Moderator
    kurczak wrote:
    …a w GENERALCE czasówek po dwóch etapach sprawa wygląda tak:
    Malina – 1 miejsce w kat.C
    Kurczak – 3 miejsce w kat.C
    Sztygar – 10 miejsce w kat.C
    Gregor – 5 miejsce w kat.B
    Lisu – 8 miejsce w kat.B

Gdyby Adam pojechał w Żmigrodzie, to też byłby całkiem wysoko.

Lisu, a może powinieneś jednak pojechać czasówkę w Toruniu ??? Szkoda miejsca oddawać .

A skąd Ty wyciągnąłeś te dane? Bo ja na stronie Roadmaratonu nie widzę żadnych wyników z generalki i drużynówki…

szak
    Keymaster

Są wyniki z boku w zakładce.
    A co do tego Adma że nie pojechałeś w Żmigrodzie- to wiesz jakie jest Moje zdanie na ten temat.
    Kurczak musimy wprowadzić jakieś kary dla zawodników. Ten kto nie wystartuje bo boli go np. gardło ten nie jedzie w następnym wyścigu. Co wy na to?

Anonim
    Niekatywne

Tak wiem Piotruś, jestem pizdą ;)

lukaszl
    Moderator

Pizdy pizdy :) LOL 👿

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ok, jestem za!!! To jaką karę chcesz za Orzesze i czasówkę w Toruniu ? 👿

grzegorz turkiewicz
    Participant

Gregor, a Ty na co czekasz ??? Nie chcesz wiedzieć jakie są ustalenia na wyjazd do Torunia. A może ja mam do Ciebie zadzwonić w tej sprawie i Jaśniepana poinformować ???

Malina
    Participant

Abstrahując od sytuacji w Żmigrodzie z Adamem to Panowie trzeba mieć na uwadze generalkę drużynową i punkty do zdobycia . W/g mnie zaczynamy się ścigać w amatorce na poważnie i każdy wyścig jest ważny , bo zbieramy doświadczenie jakiego nie zdobędziemy nawet na najlepszym treningu . Nawet jak nie mamy szans na wysokie miejsce w generalce , a dysponujemy wolnym czasem i wyrozumiałością rodziny to powinniśmy jeździć jak najwięcej zawodów. Tak myślę i zamierzam z takiego założenia wychodzić w planowaniu startów , choć zainteresowani znają moją sytuację rodzinną . Większość z Nas jest po zimie dobrze przygotowana do sezonu i warto nieraz zacisnąć zęby i pojechać niż później pluć sobie w brodę z zaprzepaszczonej szansy . Dość tego wywodu . Pozdrawiam . Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu, Ty Niepizdo – WOW , tak się pisze , a nie jakieś LOL

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.