Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 230 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

hehehehehehhehehehehehe……….

szak
    Keymaster
    Malina wrote:
    Abstrahując od sytuacji w Żmigrodzie z Adamem to Panowie trzeba mieć na uwadze generalkę drużynową i punkty do zdobycia . W/g mnie zaczynamy się ścigać w amatorce na poważnie i każdy wyścig jest ważny , bo zbieramy doświadczenie jakiego nie zdobędziemy nawet na najlepszym treningu . Nawet jak nie mamy szans na wysokie miejsce w generalce , a dysponujemy wolnym czasem i wyrozumiałością rodziny to powinniśmy jeździć jak najwięcej zawodów. Tak myślę i zamierzam z takiego założenia wychodzić w planowaniu startów , choć zainteresowani znają moją sytuację rodzinną . Większość z Nas jest po zimie dobrze przygotowana do sezonu i warto nieraz zacisnąć zęby i pojechać niż później pluć sobie w brodę z zaprzepaszczonej szansy . Dość tego wywodu . Pozdrawiam . Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem .

Kiedy będziesz wiedział czy jedziesz w niedziele?

Kurczak – jak pakujecie rowery w sobotę? Chodzi mi o to na którą dowieźć rowery tych którzy lecą w niedziele? Daj znać.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Rowery w piątek przyjmuję w godz. od 16.30 do 18.00, lub od 22.00 do 22.30. Jeśli ktoś nie zdąży, to w sobotę najpóźniej o 5.45, bo o 6.00 wyjeżdżamy.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Chętni na wyścig górski w Wiśle proszeni są o zgłoszenie swojego udziału na stronie rejestracyjnej Roadmaratonu i potwierdzenie zgłoszenia na naszym forum,najpóźniej do jutra do godz. 18.00. Kto nie potwierdzi zgłoszenia nie będzie miał opłaconej kwoty startowej !!!!

Anonim
    Niekatywne

W Ustroniu chyba, nie ?

Tomasz Grzegory
    Participant

Jadę

grzegorz turkiewicz
    Participant

sorry, oczywiście chodziło mi o Ustroń :sick:

Malina
    Participant

Jadę .

lukaszl
    Moderator

jadę

szak
    Keymaster

jadę

Anonim
    Niekatywne

Kurwa panowie pisaliście o karze za nie wzięcie udziału w wyścigu… no i właśnie odebrałem polecony ze zdjęciem z fotoradaru w jakieś wiosce w dolnośląskim.

grzegorz turkiewicz
    Participant

na rowerze Cie zlapali ?

pilu
    Participant

jadę

Anonim
    Niekatywne

Na rowerze samochodem ;]
    86 km/h na 70 ;/

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie, według mnie takiego wyścigu w dziejach GATTA BIKE TEAM-u jeszcze nie było !!!
    Na czasówce w Toruniu zajęliśmy miejsca w RM :
    Malina -1
    Ostoj ( Maruda)- 2
    Gregor – 4
    Turek – 6

Na szybko 350 pkt. Ja pierdole !!!

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.