Roadmaraton 2014.

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 230 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

Ha! Po Toruniu o 1 punkt wyprzedzamy Eskę :D

Tomasz Grzegory
    Participant

Generalki fajnie wygladają :cheer: oby tak dalej ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

UWAGA !!! Rowery na wyjazd do Ustronia proszę przywozić jutro pomiędzy godz. 12.30 – 14.00.

lukaszl
    Moderator

Natomiast wyjazd do Ustronia w sobotę rano wygląda następująco:

Wyjazd planowany jest na 4:45. Zabieram Kormorana i Malinę. Około 5:00 zabieramy jednego kolesia w Łasku i śmigamy na miejsce…

szak
    Keymaster

no

Anonim
    Niekatywne

Panowie, mógłby ktoś ze startujących w Ustroniu napisać mi 4-5 zdań krótkiej relacji, żeby było co dorzucić do notki?

szak
    Keymaster

Przejebane było i tyle :-)

Anonim
    Niekatywne

Właśnie miałem dorzucić wypowiedz Turka, coś w stylu: „Kurwa deszcz ciągle padał i w ogóle chujowo”, ale uznałem że nie bardzo się nadaje ;)

Anonim
    Niekatywne

Przeglądałem pobieżnie noclegi w okolicach Parczewa i jutro podzwonię w parę miejsc.
    Pytanie tylko ile osób będzie jechało na 100%? Na pewno ja, Turek, Malina, Gregor, Piotrek z żoną i dzieckiem.
    Pilu będziesz jechał? Wojtek nocujesz z nami czy z Prochoniem? ;>
    Jakby coś się zmieniło albo ktoś jeszcze jedzie to dajcie znać.

pilu
    Participant

jadę

Anonim
    Niekatywne

OK, mamy załatwiony nocleg w Lubartowie (40 km od Parczewa). Cenowo wychodzi po 95 zł za osobę (3 noce). Także cena fajna, warunki przynajmniej na zdjęciach też fajne ;) W niedzielę po wyścigu bez problemu możemy wrócić na miejsce i się wykąpać.

http://www.ujakuba-lucka.superturystyka.pl/

lukaszl
    Moderator

Powodzenia, połamania kół i dokopcie tam wszystkim… Niech moc będzie z nami :P :blink:

szak
    Keymaster

Ty też daj czadu jakbyśmy się nie widzieli. Nie bądź pizda przy ołtarzu. Zaprezentuj się godnie, nie pomyl przysięgi i pamiętaj …
    obracaj wokół siebie na koniec.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Na szybko podliczyłem, że na Vuelcie nadrobiliśmy nad Korbomanią 51 pkt. Nie liczyŁem Alvy, ani BGŻ, ale raczej też im odjechaliśmy. Bikeholików w ogóle nie było.

Anonim
    Niekatywne

Alvie odjechaliśmy na pewno i to mocno, bo jechali w trójkę i tylko dwóch zdobywało więcej punktów.

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 230 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.