Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › O rowerkach – serwis , części itp. › Sprzęt i części. › Scott Scale 700 RC
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
5 grudnia 2015 o 14:59 #49114
matys
ParticipantDo sprzedania najwyższej klasy wyścigówka!!
[attachment=467]DSC00110.jpg[/attachment]
5 grudnia 2015 o 17:12 #59255michal zareba
Participant„zlozony bez zadnych kompromisow”
lubie czytac takie opisy….
kupowal nie bede,powiem jasno-nie stac mnie! 👿
ale musze zapytac czy masz na oku bardziej SEKSOWNOM
maszynke-ze gotow jestes oddac za marnych pare nascie tausendow
swoj autorski projekcik ?5 grudnia 2015 o 19:04 #59256matys
ParticipantNa sprzedaż zdecydowałem się dlatego, że po ostatnim sezonie przerzucam się całkowicie na XC, kosztem maratonów. A jak XC to koniecznie napęd 1 x 11.
Teoretycznie wystarczyłoby zmienić sam napęd ale czuję, że powinienem przesiąść się na ramę w rozmiarze L – mam taką w rowerze treningowym i bardzo pasuje mi ta pozycja.
A swoją drogą to wcale nie będzie mi przykro jak nikt nie będzie chciał go kupić…Zmienię tylko napęd na „jedynkowy”, dzięki temu zyskam dodatkowo na wadze.
A jeśli uda mi się sprzedać to chyba kupię gotową używkę ze Szwecji – tam zdarzają się naprawdę dobre okazje. Bo jak patrze na ceny ram Scott’a na 2016 rok to mi się w głowie kręci :woohoo:5 grudnia 2015 o 20:42 #59258grzegorz turkiewicz
ParticipantMATYS, spokojnie, za kilka tygodni będzie finał WOŚP, w razie jakby nikt nie kupił, sprzedamy go na aukcji !-).zasady znasz
Koledzy, kto jest za ???5 grudnia 2015 o 21:00 #59260michal zareba
Participanto dziwo wlasnie zrewidowalem swoje finanse
i jestem prawie pewien,ze przystapie do tej licytacji 👿Matys,najwazniejsze,ze nie zdradzasz MTB kosztem szosy…
(nie rzucim ziemi skad nasz rod…)
a jeszcze wazniejsze-ze pozostajesz przy najprzedniejszej marce
jaka jest Scott oczywiscie :silly: (nawet na tle innych amamerykanskich marek siem wybija zawsze o glowe 👿 )5 grudnia 2015 o 22:04 #59261MARCHEWA
ParticipantKurczak a może po mału trzeba się przygotować do WOŚP i spróbować zebrac jakąś kaskę na wykupienie stroju potem już będzie krótki okres na zebranie.Dobrym momentem będzie spotkanie w grudniu oczywiście każdy wspomoże jak będzie mógł.
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.