Spotkanie sylwestrowe 2012.

• This topic is empty.
Oglądasz 2 posty - 1 z 2 (of 2 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Drodzy chłopcy i dziewczęta…
    Zapraszam 31.12.2012 SYLWESTER godz 13.30 pod Automark oczywiście na rowerkach skąd udamy się na Beleń w celu złożenia sobie życzeń na nowy rok i pożegnać się w starym roku – oczywiście nie zabraknie symbolicznej lampki szampana.
    Chcę wprowadzić z Mojej inicjatywy owe coroczne spotkanie, ponieważ uważam, że jest to bardzo miłe pożegnanie się ze starym rokiem. Dla tych osób, które nie wiedzą była to tradycja, którą kilka lat temu podtrzymywaliśmy ale zaginęła z czasem po restrukturyzacji w klubie. Chcę powrócić to tego spotkania i dedykować je Naszemu koledze Ś.P. JAKUBOWI STAWSKIEMU o którym co roku pamiętam w sylwestra, bo to m.in. dzięki niemu wszyscy się znamy. Kuba był prekursorem owych spotkań sylwestrowych.

Na spotkanie sylwestrowe zapraszam również tych wszystkich, którzy nie odważyli się jeszcze pojawić się na Naszym treningu, a chcących się z Nami zintegrować.

Spotkanie nie odbędzie się jeżeli będzie padał deszcz !!! (śnieg może padać).

Przypominam spotykamy się o 13.30 na rowerkach – jedziemy na Beleń – mała lampka szampana – życzenia – fotka – powrót do domu. Gorąco zapraszam w imieniu GATTA BIKE TEAM całą rzeszę rowerzystów.

matys
    Participant

Fajny pomysł, ja niestety odpadam bo wyjeżdżam w góry na Sylwka!
    Ale życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU klubowiczom :cheer:

Oglądasz 2 posty - 1 z 2 (of 2 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.