St johan 2017

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 15 total)
  • Autor
    DominikPce
    Participant

Kto jest zainteresowany wyjazdem w sierpniu do st johan i jak bardzo poważnie. koszt noclegu to szacuje miedzy 80 a 100 PLN za noc impreza trwa od 19 do 26 sierpnia. w pierwszym weekendzie są wyścigi pucharowe w kolejny są wyścigi mistrzowskie w środę czasówki, we wtorek sprinty na 1km na lotnisku i 2,7km pod górę 320 m w pionie. Dajcie znać bo nie wiem czy szukać oddzielnej miejscówki do spania czy zmieścimy się z Łodziakami

Czacha
    Participant

Ja jestem zainteresowany tym wyjazdem.

1. DOMINIK (LIDER)

2. CZACHA (EKSKLUZYWNY GREGARIO)

Mathewww
    Participant

Dużo tych wyścigów ja bym pojechał  tylko na mistrzowskie jak będzie ktoś jeszcze chętny.I oczywiście zależy od formy  bo jakoś nie uśmiecha mi się tam jechać aby robić frekwencie .

DominikPce
    Participant

Zawsze mozna dojechac chodzi o noclegi

daniel
    Participant

no i ja pomyśle nad tym tematem ale czasu jeszcze trochę.Raczej bym mógł z kimś dojechać bo na całość się nie pisze

Czacha
    Participant

ja mogę jechać na tydzień towarzyszyć a mogę jedynie na jazdę na czas bo ona mnie najbardziej tam interesuje na obecnym moim poziomie. także dostosuję się do większości. aktualizuję listę na razie na roboczo. Jak reszta?

1. DOMINIK (LIDER)

3. MACIEK

4. DANIEL

DominikPce
    Participant

czasu trochę jest ale dobrze byłoby pomyslec o tym wczesniej 3-4 osoby zmiesciły by sie tam gdzie zawsze spi Łódź jak będzie wiecej to trzeba oddzielna kwaterke szukać a nie wiem na ile osób

Czacha
    Participant

Ludzie? Czytacie te wpisy w ogóle niektórzy? Chyba faktycznie jakiś moduł powiadamiania by się przydał lub grupa zamknięta na face (najlepsza opcja moim zdaniem, jak ktos nie chce miec face niech sobie zalozy pod pseudonimem).

Wazna sprawe Dominik poruszyl a reszta zlewka. Dajcie znac. O innych sprawach piszecie.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ja się określę. Muszę z Basią ustalić dokładnie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ano widzisz teraz, jak ciezko sie z co niektórymi panami pracuje.
    Za uszy trzeba ciagnac we wszystkim niemalze.

matys
    Participant

Ja nie jestem zainteresowany, bardzo poważnie 😉

Mathewww
    Participant

Czyli ja i daniel pojedziemy na własną rękę w czwartek.Jak ktoś jeszcze będzie chciał to sprawa do dogadania .

Malina
    Participant

Witam . Z tego co wiem to do Austrii pojedzie Piachu z żoną pewnie , ja też na tą chwilę się wybieram i możliwe że nie sam . Jeśli chodzi o kwaterę to już będzie trzeba załatwiać inną . Myślę , że trzeba jeszcze trochę czasu odczekać na określenie się innych . Pozdrawiam .

Czacha
    Participant

1. DOMINIK (LIDER)

3. MACIEK

4. DANIEL

5. MALINA?

6. PRZEMEK?

7. TUREK?

8. MAMLA?

Czacha
    Participant

Ktoś jeszcze się pisze? Jakieś nowe wieści?

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 15 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.