Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Starty 2013.
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
17 grudnia 2012 o 15:56 #48685
szak
KeymasterHej kiedy planujemy konkretnie sezon 2013?
18 grudnia 2012 o 00:34 #50749lukaszl
Moderatorjak będzie kalendarz SLR. Na razie nic nie ma i nic nie wiadomo, a bez tego nie możemy ułożyć planu startowego. Jeszcze trzeba się wstrzymać z bólami
18 grudnia 2012 o 14:25 #50756szak
KeymasterJak nie możemy ułożyć. Wszystko można pierdolisz Lisu. Ty i tak sie kurwa w planach nie liczysz to wiesz …. siedź kurwa cicho.
18 grudnia 2012 o 19:46 #50750lukaszl
Moderatorsam kurwa siedź cicho bo pierdolisz jak zawsze. Nawet nie masz pojęcia co się szykuje na ten rok, co mamy w planach a co nie. Idź lepiej przewiń maleństwo bo trochę z głową masz nie tak. Zapomniałeś chyba tabletki ostatnio jakieś zażyć!!!
19 grudnia 2012 o 07:59 #50758szak
KeymasterKocham Cie Liseczku….
Dobrze… czekałem na reakcje.
Ktoś poza Tobą i Kurczakiem będzie ustalał starty na przyszły sezon?Myślę, że powinniśmy się spotkać i porozmawiać w tej sprawie. Zaczyna Mnie to denerwować, że nie ma wglądu do ustalania reszta drużyny jak mamy coś jechać wspólnie. Kalendarz imprez jest ogólnie znany już szosowy i wypadało by się spotkać i omówić. I nie podoba Mi się to, że sugerujesz, że ty znasz już co pojedzie drużyna a czego nie – bo nie wiesz.
Widzę małą aktywność Waszą w tej sprawie i omówienia tematu na forum ogólnym Naszego klubu.
Ustalenia akurat z Tobą co do startów w specjalności szosowej są raczej w tym przypadku nie na miejscu. Uważam, że powinny w tym wziąć udział również osobowości inne i tylko z Naszego klubu.
I tu kolejny temat się nasuwa, o którym porozmawiamy przy innej okazji.
Chodzi o „starty obcych w Naszych barwach”.
Temat pozostawiam na inny termin.Mam oczywiście troszkę mniej czasu dla Was, ale to nie znaczy, że nie będą Mnie interesowały sprawy ważne klubowe. Co ty na to Lisu, że powinniśmy raczej wspólnie coś ustalić??? Moje pytanie jest skierowane nie tylko odemnie ale również w imieniu innych klubowiczy z którymi o tych sprawach rozmawiam, a nie jestem w stanie przedstawić konkretów.
19 grudnia 2012 o 12:09 #50759lukaszl
ModeratorAkurat Kormoran, na chwilę obecną nic nie jest jeszcze ustalone, bo właśnie czekamy na kalendarz SLR bo jest to również brane pod uwagę, nie tylko szosa, bo uważasz, że to jest najważniejsze i MTB się nie liczy, czyli moje zdanie i ja w tym wszystkim. Mylisz się. Akurat MTB i Szosa na ten sezon będzie brana również i na równi. Nic nie można ustalić, bez kalendarza ŚLR.
A jak byś się więcej interesował, to byś zapytał, a nie kurwa wyzywał mnie w pierwszej kolejności jak Ty to potrafisz robić bardzo dobrze.
Spotkanie będzie na 100% i tutaj też się mylisz, że ja i Turek coś w tej sprawie tylko gadamy. Wysłuchamy wszystkich propozycji i chęci startu. Wszystko będzie rozegrane na spotkaniu jakie będzie zorganizowane, ale daty i miejsca jeszcze nie znamy. Jeszcze jest sporo czasu. Lepiej zajmij się treningami, a nie pierdoleniem i wyzywaniem mnie na każdym kroku!!! Sam zaczynasz a później pierdolisz i próbujesz odkręcać kota ogonem!!! Zapytaj a dostaniesz odpowiedź.
19 grudnia 2012 o 15:44 #50761szak
KeymasterI tak Cię kocham….
20 grudnia 2012 o 16:29 #50751Mateusz_maj91
ParticipantW takim razie jeśli wysluchacie chęci dotyczacych startów to może ja zaczne. Od dwóch sezonów startuję w Szosowym Pucharze Polski w kategorii M-2(i). W tym roku chcałbym pojechać wszystkie, a według nowego regulaminu przynajmniej sześc wyscigów zaliczanych do puktacji oraz…o ile będzie to możliwe powalczyć o generalkę w swojej kategorii :cheer:
22 grudnia 2012 o 08:34 #50762grzegorz turkiewicz
ParticipantKORMORAN , ty Pizdo , tym razem to i mnie wkurwiłeś gamoniu . Od miesiąca na co drugim treningu rozmawiamy o tym , że trzeba się spotkać i omówić plan startów na rok 2013,. NIe zarzucaj mi dyktatury demokratycznej głobie, bo jakbyś bywał na treningach częściej , to wiedziałbyś co się w klubie dzieje . Taki z Ciebie Sekretarz jak z koziej pizdy skrzypce !!!
22 grudnia 2012 o 10:01 #50772lukaszl
Moderatorwreszcie się Kurczak obudził i zajrzał na forum!!! Gamoń paskudny!!!
22 grudnia 2012 o 10:18 #50773szak
KeymasterJak byś był na treningach razem ze Mną to Byś mógł coś uzgodnić. Dlaczego ja mam być na Twoim treningu a nie ty na Moim. W ogóle dno ostatnio z Wami jeśli chodzi o sprawy klubowe.
22 grudnia 2012 o 14:52 #50774lukaszl
ModeratorKormoran, nie pierdol, bo dno to jest administrowanie tej strony. A nie będę wskazywał palcami kto nim jest!!!
2 stycznia 2013 o 07:56 #50752Mateusz_maj91
ParticipantChłopaki co z tym spotkaniem? Gdzieś czytalem, że miało być w pierwszą sobote nowego roku – to nadal aktualne? Jeśli tak to czy wiadome jest miejsca i konkretna godzina? Specjalnie dlatego zostałem dłużej w domu bo od jutra powinienem być w Częstochowie :cheer:
2 stycznia 2013 o 08:28 #50753lukaszl
Moderatorw tą sobotę nie będzie spotkania. Czekaj na reakcję Kurczaka, on będzie decydował w tej sprawie.
2 stycznia 2013 o 09:05 #50754Mateusz_maj91
ParticipantAhaa, no dobra. Mam nadzieję że na następny termin także uda mi się zawitać :cheer:
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.