Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Stroje – zamówienia – listopad/grudzień 2016
- This topic has 110 odpowiedzi, 15 odpowiedzi, and was last updated 8 years, 2 months temu by
lukaszl.
-
AutorPosty
-
5 grudnia 2016 o 13:33 #74082
lukaszl
Moderatorno dobra myślałem, że „pinki dinki” będzie w twoim rozumieniu coś innego 🙂 Ale zgadza się PINKY dla Mamli 🙂
5 grudnia 2016 o 18:04 #74084Adass91
ParticipantCzacha widzę, że bardzo się rozbestwiłeś w okresie przygotowawczym. Już nie mogę się doczekać jak zacznie się sezon i ja oraz kilka innych osób Ci wjebie. Wtedy się uspokoisz 🙂
5 grudnia 2016 o 18:52 #74085sztygar
ParticipantAdaś dorzuć krótki komplet M w kolorze białym.
5 grudnia 2016 o 21:00 #74086grzegorz turkiewicz
Participant„POP SWOJE, CHLOP SWOJE „
-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 5 months temu przez
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
5 grudnia 2016 o 21:38 #74089Czacha
ParticipantCzacha widzę, że bardzo się rozbestwiłeś w okresie przygotowawczym. Już nie mogę się doczekać jak zacznie się sezon i ja oraz kilka innych osób Ci wjebie. Wtedy się uspokoisz
Ja się tylko odgrywam za cały sezon pinki. Spokojnie.
6 grudnia 2016 o 13:16 #74090Adass91
ParticipantTurek masz tutaj najbardziej aktualne zamówienie z domówieniem Sztygara i Daniela.
Kormoran:
– bluza jesień/wiosna z windstoperem L/XL – 1 szt.
– spodnie długie z ocieplaczem L/XL – 1 szt.
– bluza wiosna/lato L/XL – 1 szt.
– spodnie długie wiosna/lato L/XL – 1 szt.Adam Ostojski:
– kombinezon uniwersalny krótki rękaw tęgość M, długość L – 1 szt,
– bluza wiosna/lato bez windstopera tęgość M, długość L – 1 szt.
– spodenki krótkie rozmiar L – 1 szt.Czacha:
– 1x kombinezon czasowy rozmiar M
– 1x kombinezon uniwersalny rozmiar M
– 1x bluza dlugi rękaw bez windstoper rozmiar M
– 2x spodnie długie rozmiar MPiasek:
– 1x bluza windstoper przód rozm. L
– 1x bluza windstoper cala rozm. L
– 1x spodnie 3/4 cienka lycra rozm. MMalina:
– 1x kombinezon uniwersalny z krótkim rękawem W KOLORZE BIAŁY, rozmiar M
– 1x kombinezon uniwersalny z długim rękawem W KOLORZE BIAŁY, rozmiar MMaciek:
– 1x ochraniacze na buty te największe 47/48
– 1x spodnie długie tęgość XL długość XXL,
– 1x kombinezon krótki rękaw tęgość XL długość XXLDaniel Sumara:
– bluza wiosna/lato tęgość S długość M
– spodnie długie z ocieplaczem tęgość M, długość L
– kombinezon uniwersalny krótki rękaw rozmiar MSztygar:
– komplet krótki rękaw kolor BIAŁY rozmiar M-
Adass91.
7 grudnia 2016 o 08:43 #74093Czacha
ParticipantTurek mam pytanko, pod kątem logistyki głównie (dojazd do Zduńskiej z Pruszkowa).
Czy domówione ubrania też będą uszyte do odbioru przed świętami? Czy w nowym roku już?
Pytam aby nie jechać dwa razy. Jeśli udałoby się przed świętami przyjechałbym raz po wszystko.
Jeśli się nie uda podjadę teraz i potem raz jeszcze. Daj znać.
7 grudnia 2016 o 11:09 #74094Dominik
ParticipantTurek mam pytanko, pod kątem logistyki głównie (dojazd do Zduńskiej z Pruszkowa). Czy domówione ubrania też będą uszyte do odbioru przed świętami? Czy w nowym roku już? Pytam aby nie jechać dwa razy. Jeśli udałoby się przed świętami przyjechałbym raz po wszystko. Jeśli się nie uda podjadę teraz i potem raz jeszcze. Daj znać.
Pewnie jakbyś się pofatygował na Andrzeja w któryś wieczór to nie trzeba by jeździć do Zduni 😉
7 grudnia 2016 o 16:53 #74096Czacha
Participanthmmmm no jestem 800m od Andrzeja na stałe codziennie 🙂 mieszkam tam 🙂
może to i pomysł.
kiedy będziesz w najbliższym czasie?
ale jak mam rozumieć masz moje ciuchy czy jedziesz jakoś swoje odebrać i mógłbyś zabrać i moje przy okazji 🙂 ?
7 grudnia 2016 o 16:58 #74097Przemek Juszkiewicz
ParticipantEj od kiedy Czacha jest trenerem w Klubie Gatta Bike Team?
7 grudnia 2016 o 17:02 #74098Czacha
ParticipantOd stycznia. Obejmuję całość 20-tki zawodników. Nie mówił Ci Turek? Jesteś wpisany na listę.
7 grudnia 2016 o 17:55 #74099Przemek Juszkiewicz
ParticipantO już usunąłeś to info z facebooka. Ciekawe.
7 grudnia 2016 o 18:15 #74100Czacha
ParticipantBo raban zrobiliście z Mamlą bez sensu zupełnie. Chciałem uniknąć bezsensownych rozmów godzinami na forum.
Obcy ludzie trzymają kciuki i dopingują a swoi dziwnie podchodzą do wszystkiego. Ale ok, przyzwyczaiłem się. Dłubię swoje powolutku, powolutku do celu.
Z drugiej strony profil na face jest mój i chyba mogę zamieszczać tam cokolwiek zechcę? Czy się mylę?Przemek odpuśćmy proszę dyskusję dalszą, nie chcę się kłócić, nie ma o co.
7 grudnia 2016 o 19:14 #74101Dominik
ParticipantNie no Czacha, profil na fejsie jest Twój i możesz zamieszczać tam cokolwiek zechcesz, ale forum jest klubowe i klub może reagować na to co robisz w kontekście klubu, a już w szczególności klubowicze mogą sobie o tym pogadać na zamkniętym klubowym forum 🙂 To taka dygresja.
A ja Twoich ciuchów nie mam, sobie też nic nie zamawiałem. Ale Prezes bywa na torze raz w tygodniu i zasugerowałem, że jak się z nim dogadasz to może Ci weźmie Twoje, żebyś nie musiał się fatygować do Zduńskiej Woli. No ale to już trzeba z Prezesem ustalać.
7 grudnia 2016 o 20:34 #74102Czacha
ParticipantAAAA ok ok dzięki za info, zgłoszę się do Prezesa.
Dzięki za komentarz w sprawie face.
-
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.