Stroje – zamówienia – listopad/grudzień 2016

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Stroje – zamówienia – listopad/grudzień 2016

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 111 total)
  • Autor
    Przemek Juszkiewicz
    Participant

Dokładnie podpisuję się pod postem Dominika. Profil jest jak najbardziej twój prywatny i możesz tam napisać co chcesz, tylko nie rozumiem dlaczego chcesz kłamać innych ludzi umieszczając jakieś „dziwne nieprawdziwe informacje”, może masz w tym jakiś cel… Jak potrzebujesz poklasku to zamiast pierdolić w kółko o celach, planach, ambicjach i zamiarach zrób coś co na ten poklask zasługuje. Życzę Ci tego z całego serca.

Czacha
    Participant

Dziękuję. Cel zobaczysz za kilka lat. Nie od razu Kraków zbudowano.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nie mam fb, wiec nie wem o co chodzi w tej dyskusji. Ktos mi cos blizej podpowie ?

lukaszl
    Moderator

ja to widziałem, ale nie czytałem, bo już nie mogę tego czytać co czacha zamieszcza, a Ci co nie są w temacie (sportowym) myślą, że Czacha to kozak taki, że ho ho ho. Jednak szkoda, że tej gównoburzy nie czytałem 😛

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dobra, nie ma co bić piany.

Ważne , że jest wesoło i święta za pasem 🙂

Czacha
    Participant

Turek dzięki za ubrania. Wszystko super, rozmiary się zgadzają jest ok.

Brakuje mi tylko 2x kombinezon uniwersalny (z kieszonkami) ale krótki rękaw – rozmiar jak zwykle czyli ja podaję M, Ty robisz M/L czy jakoś tak. Da radę do ostatniego domówienia dopisać?

Łącznie u mnie byłoby

– 1x kombinezon czasowy rozmiar M
    – 1x kombinezon uniwersalny rozmiar M
    – 1x bluza dlugi rękaw bez windstoper rozmiar M
    – 2x spodnie długie rozmiar M

+ ten właśnie kombinezon krótki rękaw (czyli po prostu złączenie koszulki i spodenek) i poproszę jeszcze o 2 pary skarpetek bo nowe widzę ładne są 🙂

Damy radę uwzględnić w ostatnim domówieniu, które powyżej? To będę mieć wszystko już w koplecie krókim i długim x2. Także komplet garderoby.

grzegorz turkiewicz
    Participant

No niestety, nie przyjmuje juz zadnych domowien.  Ciuchy sie juz szyja i maja byc do swiat. Co poszlo w ostatnim zamowieniu to bedzie i na jakis czad musi wystarczc.

Czacha
    Participant

dobrze

Czacha
    Participant

A Prezesie czy w domówieniu, ktore się teraz szyje moge zamienić kombinezon uniwersalny na kombinezon uniwersalny z krótkim rękawem? Będę mieć po 1 sztuce, bo jeden uniwersalny z długim już mam, na razie wolałbym z krótkim zamiast dwóch z długim. Da radę to zmienić?

grzegorz turkiewicz
    Participant

tjaaaa i jeszcze se możesz zmienić kaczke na kormorana !!!
    Przecie napisalem, że zamowienie jest w toku i nic już nie bee odkręcał. Pani Marysia w końcu mnie pogoni, jak tak będziemy mieszać.

szak
    Keymaster

i huj w dupe !

daniel
    Participant

huj  w dupę kamieni kupę i  jak się da to i furę szkła

Adass91
    Participant

Czacha opierdolisz sobie rękawy nożyczkami 😉

Czacha
    Participant

dobra domówię następnym razem

grzegorz turkiewicz
    Participant

No prosze, jaki Czacha jest grzeczny i spolegliwy. A Wy zaraz jakies kamienie, szkla, chuje, dupy, nozyczki –  ehhh, przykro mi jest za Was.

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 111 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.