TATRY 2017?

Oglądasz 11 postów - 16 z 26 (of 26 total)
  • Autor
    Adass91
    Participant

Kurwa.

Czacha
    Participant

Mać.

Malina
    Participant

Jak nie zmontujesz grupy na nasze góry to jedźmy na 7 dni do Włoch na Stelvio , Gavię , Motirollo , tam gdzie byłem w tamtym roku . Rewelacja . Proponuję , bo warto . Nocleg najlepiej w Bormio .

Czacha
    Participant

No i przekonał 🙂 Ja chcę na stelvio w takim razie 🙂 tylko nie czerwiec bo tam śnieg leży – lipiec lub sierpień, w czerwcu dopiero przełęcze jak stelvio są otwierane ale najlepszym terminem jest przełom lipca/sierpnia.

Ja bym chciał pojechać tam na 10 dni bo 2 dni zabiera dojazd/przyjazd.

Jestem za.

Ktoś jeszcze?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przepraszam bardzo, ale czy Wy zamierzacie sie także ścigać w tym sezonie, czy tylko jeździć na zgrupowania ???

Czacha
    Participant

Zamierzamy każdy wolny weekend bez wyścigu przeznaczyć na zgrupowanie aby potem ścigać się dla Gatty i na chwałę Prezesa Turkiewicza !!! 🙂

Wszystko zgodnie z Uchem Prezesa https://www.facebook.com/GattaBikeRS/videos/1191386510915163/

Sławomir Grzesiak
    Participant

Malina, ja bym się też pisał w Alpy – w zeszłym roku byłem dokładnie w Bormio i jak coś to mam namiar na tania kwaterę.

Czacha
    Participant

1. Malina (lider)

2. Czacha (ekskluzywny Gregario)

3. Piasek?

4. Sławek

Ktoś jeszcze?

Jako termin (z uwagi na MP 22-23.07) proponuję 7-16 lipca. 9 dni z czego 7 treningowych a 2 dojazd/przyjazd. Malin co myślisz?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pytanie brzmi- czy chcecie na MP walczyć o medale, czy jedynie zapłacić wpisowe ? Wyjazd w gory i powrót na tydzien przed startem, gwarantują Wam to drugie.

Czacha
    Participant

Trzeba wziąć zdanie Prezesunia pod uwagę 🙂

Czacha
    Participant

Ok temat umarł. Do zamknięcia.

Oglądasz 11 postów - 16 z 26 (of 26 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.