Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › URLE 2013
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
16 maja 2013 o 18:47 #48797
lukaszl
Moderator23 czerwca (niedziela) – Urle – VI Drużynowe Mistrzostwa Polski Amatorów MTB. Takie jest oficjalny komunikat z Poland Bike.
Tylko KURWA JEGO MAĆ ten termin pokrywa nam się ze ŚLR – Suchedniów!!!
Ja nie podejmuję decyzji jeszcze ostatecznej, ale jak chcemy walczyć o wynik drużynowy na ŚLR to raczej nie powinniśmy odpuścić tego wyścigu, bo może nam braknąć punktów na pudło. Natomiast znowu chujnia, bo na Urlach można powalczyć, chociaż w Elicie i tak nie widzę szans na pudło. W Mastersach owszem, ale do Mastersów pewnie Pila byście brali?
Tutaj musi się wypowiedzieć Prezes, ale ogólnie wkurwiłem się z tym jebanym terminem
Kurczak, podejmuj szybko decyzję bo chciałbym dać info trenerowi aby ewentualnie robić korektę w planie startowym i szczycie formy!!!
16 maja 2013 o 21:27 #51727matys
ParticipantTo może Mastersi niech pojadą Urle, a górale Świętokrzyską.
Jeśli odpuścimy Suchedniów to prawdopodobnie możemy zapomnieć o czołowych miejscach w generalce.
Oczywiście czekamy na wytyczne od Prezesa…17 maja 2013 o 18:46 #51734Mateusz_maj91
ParticipantMyślę, że to dobry pomysł. Ja co prawda także szykuje szczyt formy na Urle i ogólnie nazwijmy to przełom czerwca i lipca, nie mniej jednak robiłem to bardziej pod kątem jazdy dla klubu, a niżeli własnych aspiracji, bo skupiam się głównie na Szosowym Pucharze Polski. W związku z tym także czekam na Turka :cheer:
18 maja 2013 o 19:23 #51735grzegorz turkiewicz
ParticipantMnie także wydaje się , że udział tylko Mastersów w MP. w Urlach , to jedyny logiczny i rozsądny pomysł. Absolutnie nie wchodzi w grę odpuszczenie ŚLR, skoro taki cel na ten sezon obraliśmy. Zbyty dużo pracy , wysiłku , potu i nadziei by to Nas kosztowało , więc wszelkie dyskusje na temat, co jest dla drużyny ważniejsze, nie są już potrzebne .Jeśli chodzi o podium , to jestem pewny , że w tym roku mielibyśmy szansę zarówno w młodszej , jak i starszej kategorii, ale mamy inny cel. Lisu , spokojnie , Pilu jest w tymm roku jeszcze za młody , żeby pojechać w składzie Mastersów, więc jedyny problem, kim obsadzić drużynę mamy w ekipie do Urli . Mam tylko nadzieję , że zdążę pozbierać skład , bo na dzień dzisiejszy , to jesteśmy prawie w czarnej dupie.
Na dziś widzę to tak :
1. Malina
2. Bober
3. Turek
4. Sławek Łochowski
5. Piotrek Maciński
6. Hajzik
i z tego składu musimy wybrać czterech, którzy na dany moment będą w najlepszej dyspozycji .Mateusz, Ty szykuj się , żeby być w odwodzie dla chłopaków startujących w ŚLR, bo z pewnością będziesz im potrzbny na kilku wyścigach .
19 maja 2013 o 18:53 #51728Mateusz_maj91
ParticipantHajzlik opada, bo nadal meczy go kolano..
20 maja 2013 o 07:22 #51737szak
KeymasterProponuje Majcherczyka oddelegować na ŚLR przynajmniej na Nowiny.
20 maja 2013 o 13:49 #51738lukaszl
ModeratorDzieki turek za precyzyjna odpowiedz. W takim razie robimy slr i tutaj nie ma lipy trzeba zrobic wynik. Chujowo ze ja aktualnie tez jestem w wielkiej czarnej dupie i modle sie abym pojechal na nowiny nawet bez treningow po chorobie ale to akurat nie jest pewne. Gwiazdeczka musisz pojechac na nowiny i mnie zastapic na mastersach bo nawet jak pojade to po tygodniowej przerwie od treningow moge nie byc w optymalnej dyspozycji. Cos ten rok na zrobienie dobrej generalki nam nie idzie. Jak nie dedekty to choroby i chuj wie co nas jeszcze czeka w tym roku.
20 maja 2013 o 17:08 #51729Mateusz_maj91
ParticipantPanowie, nie mam na dzień dzisiejszy w rowerze amortyzatora, a nie pojadę Nowin na carbonowym sztywnym widelcu Boplighta…Kamikadze nie jestem, a ważna jest dla mnie pozostała cześć sezonu… Nie dość, że jestem słaby techniczne MTB to jeszcze brak amora? Ojjj… nie..
20 maja 2013 o 19:59 #51741szak
KeymasterNie ma nie. Dostajesz przykaz i już. Koniec tego leserowania. Drużyna potrzebuje Twojej pomocy.
20 maja 2013 o 20:18 #51730Mateusz_maj91
Participant1…nie mam kasy na wyścigi poza tymi, które już wcześniej zaplanowałem 1 czerwca jade do Gryfic z Malinką, 9 ścigam się w Łasku, 29 czerwca w Gorzowie, wszędzie prócz Łasku jest daleko, w czerwcu ostatni raz dostane stypendium wiec na prawdę ledwo wiążę koniec z końcem, nie mam na wpisowe za Nowiny, na składke na paliwo itp… Tak jak mówie – jakoś daje rade PÓKI CO na Puchar Polski, a każdy wyjazd czy to Trzebnica Czy tym bardziej Gryfice czy Gorzów to kupa kilometrów w jedna i drugą stronę.
2. Nie mam amora, i nie pojade na taki Maraton jak Nowiny na sztywniaku, bo jeżdzę słabo technicznie i dobrze zdaje sobie z tego sprawę, a nie chce przez taki wyscig narobic sobie kontuzji na reszte sezonu…np. przez upadek
3. Mam problemy z kolanami, w piatek mam wizytę u ortopedy w Łasku w tej sprawie, od miesiąca biorę leki na recepte na kolana, i nie chce ich katować wyścigami bo i tak mam stresa czy na pewno wytrzymają te które zaplanowałem wcześniej (Puchar Polski)- szczególnie już mowie tutaj o szarpanym MTB. A zaczęło się jakies 1,5 miesiąca temu od przeciążenia prawego kolana, i tak się ciągnie do dzisiaj…
4. Fakt faktem wyjdzie, że przez miesiac scigam się praktycznie co weekend (bo o ile się nie myle jest jeszcze Choszczno a nie wiadmo co z nim) a na moje kolana to zdecydowanie za duzo, nie chce odpuszczać swoich wyścigów, bo mam jakiś swój własny cen, do ktorego dlugo się przygotowywałem i wiele poświęciłem.
5. Sciganie się MTB nie bawi mnie, nie sprawia przyjemności i nie widze w tym nic fajnego, druga sprawa jest taka ze nie idzie mi to zbyt dobrze, no i co powiem jeszcze raz…jeżdzę tragicznie technicznie…
6. Nie opierdzielam się, odkąd współpracuję z trenerem nie odpuściłem ani jednego treningu…jeśli to wazne…21 maja 2013 o 07:26 #51731matys
ParticipantChłopaki spokojnie, nie jesteśmy wcale w takiej tragicznej sytuacji. Skoro Mateusz pisze, że nie czuje się na siłach żeby pojechać ten wyścig to szkoda zachodu, a akurat Nowiny to najtrudniejszy technicznie maraton w edycji.
Na FAN pojedzie Pilu i Juniorzy, którzy dobrze się spisują. Na MASTER ja (mam nadzieję, że w końcu solidnie zapunktuję), Bułeczka i Piotrek Maciński. Awaryjnie na MASTER’a może pojechać ktoś kto jeździł FAN’a, a ostatnio prezentuje dobrą formę – Sławek, Kurczak, Bober…?
Oczywiście cały czas liczymy na to, że nasz biedny Lisek się wykuruje i powalczy o punkty jeszcze w Nowinach! 3mamy kciuki!21 maja 2013 o 09:30 #51742lukaszl
ModeratorJeszcze na mastersie jezdzi grzegory a rowniez bedzie jechal kormoran i mysle ze wiecej ludzi nie bedzie potrzwby miec.
21 maja 2013 o 15:01 #51732Mateusz_maj91
ParticipantNo właśnie o to mi też chodziło, że nowiny są ponoć bardzo trudne – a mówił mi to Hajlik, który ukończył Nowiny chyba dopiero za trzecim razem..więc łatwo nie jest i to dodatkowo nie zniechęcało. Fajnie, że sprawa się wyjaśniła – dzięki
28 czerwca 2013 o 08:19 #51733Piotrek
ParticipantGratulacje dla mastersów za srebro MP , ładna robota
I ta różnica do Mbike coraz mniejsza , za rok będą im drgały łydy przed startem w Urlach
Jeszcze raz GRATULACJE -
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.