Wyjazd do Karczewa na Maraton 09/10.03.2013

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Wyjazd do Karczewa na Maraton 09/10.03.2013

• This topic is empty.
Oglądasz 12 postów - 1 z 12 (of 12 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Jak z wyjazdem robimy do Karczewa.

matys
    Participant

Ja jestem elastyczny. Dostosuję się do grupy. Tam gdzie będzie miejsce tam wsiadam. Hajzlik nie jedzie bo nie wyleczył jeszcze kontuzji.

Anonim
    Niekatywne

Ja tak samo jak Łukasz. Rower też mogę dostarczyć kiedy będzie wygodnie

lukaszl
    Moderator

Z tego co się tak po słówkach dowiedziałem, ale tutaj Kurczak musi się wypowiedzieć, wyjazd w sobotę nie będzie wcześniej jak około godziny 11-12.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jutro ustalimy szczegóły, bo z pewnością znów pojedziemy w trzy samochody i zapewne każdy o innej godzinie .
    Jeśli ktoś ma jakieś ograniczenia co do godziny wyjazdu , to proszę mi to przekazać, najpóźniej jutro do wieczora , na forum , albo telefonicznie.

lukaszl
    Moderator

ja jak zawsze bez problemowo o każdej godzinie :)

szak
    Keymaster

No ja to do 13.00 jestem zajęty ale jak większość by wyjeżdżała o 12.00 to godzinę mogę skrócić prace. Jak mamy jechać na trzy samochody to musimy dogadać co i jak.

lukaszl
    Moderator

Załadunek rowerów dzisiaj w piątek o godzinie 17:00 u Turka
    W sobotę w Łasku chyba u Hajzlera.
    Wyjazd pewnie na raty o różnych godzinach, ale na 99% ze zduni transport rowerów jedzie z rana 8-9

dokładne godziny wyjazdów będą podane później!!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Wyjaz odbędzie się w dwóch turach . Pierwszy wyjazd ze Zduńskiej Woli około godz 10-ej. Rowery ładujemy w Zduńskiej dziś od 17ej do 18ej , jutro w Łasku około 10ej . W popołudniowej grupie w sobotę wyjeżdżają Kormoran , Bułeczka , Krzysiek Iron Bike , oraz Adam Ostojski . Reszta wyjeżdża w pierwszym rzucie .

Anonim
    Niekatywne

Ja rower dostarczę jutro, bo dzisiaj się nie wyrobię. Czyli o 10 mam być u Hajzlera w Kolumnie, tak?

szak
    Keymaster

Podjedź lepiej wcześniej do Hajzlera, bo jak coś nie tak Ci wypadnie to spieprzysz harmonogram chłopakom jadącym wcześniej. Koło 10 oni pakują rowery. Ty masz dostarczyć rower wcześniej niż o 10.

Anonim
    Niekatywne

OK, juz mam wszystko dogadane z Grześkiem ;)

Oglądasz 12 postów - 1 z 12 (of 12 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.