Jutro ustalimy szczegóły, bo z pewnością znów pojedziemy w trzy samochody i zapewne każdy o innej godzinie .
Jeśli ktoś ma jakieś ograniczenia co do godziny wyjazdu , to proszę mi to przekazać, najpóźniej jutro do wieczora , na forum , albo telefonicznie.
No ja to do 13.00 jestem zajęty ale jak większość by wyjeżdżała o 12.00 to godzinę mogę skrócić prace. Jak mamy jechać na trzy samochody to musimy dogadać co i jak.
Załadunek rowerów dzisiaj w piątek o godzinie 17:00 u Turka
W sobotę w Łasku chyba u Hajzlera.
Wyjazd pewnie na raty o różnych godzinach, ale na 99% ze zduni transport rowerów jedzie z rana 8-9
Wyjaz odbędzie się w dwóch turach . Pierwszy wyjazd ze Zduńskiej Woli około godz 10-ej. Rowery ładujemy w Zduńskiej dziś od 17ej do 18ej , jutro w Łasku około 10ej . W popołudniowej grupie w sobotę wyjeżdżają Kormoran , Bułeczka , Krzysiek Iron Bike , oraz Adam Ostojski . Reszta wyjeżdża w pierwszym rzucie .
Podjedź lepiej wcześniej do Hajzlera, bo jak coś nie tak Ci wypadnie to spieprzysz harmonogram chłopakom jadącym wcześniej. Koło 10 oni pakują rowery. Ty masz dostarczyć rower wcześniej niż o 10.