Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Wyścig organizowany przez GATTA 2015 – dyskusja
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
27 lutego 2015 o 21:42 #49041
lukaszl
ModeratorW celu utrzymania porządku na Forum oraz łatwości w przeszukiwaniu zamieszczonych postów, prosiłbym o zamieszczanie informacji, próśb, a także ewentualnych wniosków i zażaleń, tylko w temacie pod tytułem „Wyścig organizowany przez Gatta” znajdującym się w części dla klubowiczów.
W tej zakładce możemy swobodnie dyskutować, niekoniecznie zwracając uwagę na sposób wyrażania swoich myśli, nie wynosząc jednocześnie poza Klub mogących powstać z tego powodu sporów, drobnych utarczek, lub nawet małych awanturek.
Oczywiście uwagi ogólne, pozbawione charakteru zaczepnego, nadal można zamieszczać w temacie Wyścigi i maratony, widniejącym w części forum dostępnej dla ogółu.Dziękuję i pozdrawiam
29 maja 2015 o 13:53 #57212lukaszl
ModeratorDzisiaj podczas Giro Etap 19 – 32km do mety A. Probosz sporo powiedział o naszym wyścigu…
8 czerwca 2015 o 08:34 #58144szak
KeymasterCzekam na wiadomości od Was co JA mam robić w sprawie organizacji wyścigu.
Proszę o spotkanie lub wiadomości od Was – ponieważ nie mam z kolegami ostatnio kontaktu, a moje zaproszenia nie działają, wobec tego czekam na wyjście z inicjatywą z Waszej strony.
Tylko nie obudźcie się tydzień przed, że jest sraczka.8 czerwca 2015 o 08:34 #58241szak
KeymasterCzekam na wiadomości od Was co JA mam robić w sprawie organizacji wyścigu.
Proszę o spotkanie lub wiadomości od Was – ponieważ nie mam z kolegami ostatnio kontaktu, a moje zaproszenia nie działają, wobec tego czekam na wyjście z inicjatywą z Waszej strony.
Tylko nie obudźcie się tydzień przed, że jest sraczka.12 lipca 2015 o 18:27 #58361MARCHEWA
ParticipantSzaku dzięki za współpracę myślę że stanęliśmy na wysokości zadania.Pozdrawiam
13 lipca 2015 o 06:03 #58508grzegorz turkiewicz
ParticipantSERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KLUBOWICZOM ZA PRACĘ WŁOŻONĄ W ORGANIZACJĘ WYŚCIGU ORAZ ZA UDZIAŁ W ZAWODACH I REPREZENTOWANIE NASZYCH BARW NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE SPORTOWYM.
13 lipca 2015 o 06:12 #57213Przemek Juszkiewicz
ParticipantSERDECZNIE DZIĘKUJEMY PREZESOWI ZA PRACĘ WŁOŻONĄ W ORGANIZACJĘ WYŚCIGU ORAZ ZA UDZIAŁ W ZAWODACH I REPREZENTOWANIE NASZYCH BARW NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE SPORTOWYM!!!!!
13 lipca 2015 o 07:21 #58509Tomasz Grzegory
ParticipantCo prawda nie ukończyłem ale wyścig pierwsza klasa- gratulacje
13 lipca 2015 o 07:23 #58510Rui
ParticipantDołączam się do podziękowań
13 lipca 2015 o 10:18 #58511szak
KeymasterDziękuję Ci marchewa za współpracę.
Może ktoś z Was pozbierać foty. Trzeba pilnie w galerie zapodać !
13 lipca 2015 o 18:14 #58514Jan Zamarlicki
Participantja przez internet jedynie mogłem śledzić wasze dokonania, ale wyglądało to świetnie i było przygotowane profesjonalnie , wielkie gratulacje dla całej ekipy
!
14 lipca 2015 o 14:02 #58515szak
KeymasterKurwa widzę chętnych w huj do galerii… będę musiał wstać znów o świcie bo nie ma nikt wolnego. WZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.