Wyścig organizowany przez GATTA 2015 – dyskusja

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Wyścig organizowany przez GATTA 2015 – dyskusja

• This topic is empty.
Oglądasz 12 postów - 1 z 12 (of 12 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

W celu utrzymania porządku na Forum oraz łatwości w przeszukiwaniu zamieszczonych postów, prosiłbym o zamieszczanie informacji, próśb, a także ewentualnych wniosków i zażaleń, tylko w temacie pod tytułem „Wyścig organizowany przez Gatta” znajdującym się w części dla klubowiczów.
    W tej zakładce możemy swobodnie dyskutować, niekoniecznie zwracając uwagę na sposób wyrażania swoich myśli, nie wynosząc jednocześnie poza Klub mogących powstać z tego powodu sporów, drobnych utarczek, lub nawet małych awanturek.
    Oczywiście uwagi ogólne, pozbawione charakteru zaczepnego, nadal można zamieszczać w temacie Wyścigi i maratony, widniejącym w części forum dostępnej dla ogółu.

Dziękuję i pozdrawiam

lukaszl
    Moderator

Dzisiaj podczas Giro Etap 19 – 32km do mety A. Probosz sporo powiedział o naszym wyścigu… :)

szak
    Keymaster

Czekam na wiadomości od Was co JA mam robić w sprawie organizacji wyścigu.
    Proszę o spotkanie lub wiadomości od Was – ponieważ nie mam z kolegami ostatnio kontaktu, a moje zaproszenia nie działają, wobec tego czekam na wyjście z inicjatywą z Waszej strony.
    Tylko nie obudźcie się tydzień przed, że jest sraczka.

szak
    Keymaster

Czekam na wiadomości od Was co JA mam robić w sprawie organizacji wyścigu.
    Proszę o spotkanie lub wiadomości od Was – ponieważ nie mam z kolegami ostatnio kontaktu, a moje zaproszenia nie działają, wobec tego czekam na wyjście z inicjatywą z Waszej strony.
    Tylko nie obudźcie się tydzień przed, że jest sraczka.

MARCHEWA
    Participant

Szaku dzięki za współpracę myślę że stanęliśmy na wysokości zadania.Pozdrawiam

grzegorz turkiewicz
    Participant

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KLUBOWICZOM ZA PRACĘ WŁOŻONĄ W ORGANIZACJĘ WYŚCIGU ORAZ ZA UDZIAŁ W ZAWODACH I REPREZENTOWANIE NASZYCH BARW NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE SPORTOWYM.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY PREZESOWI ZA PRACĘ WŁOŻONĄ W ORGANIZACJĘ WYŚCIGU ORAZ ZA UDZIAŁ W ZAWODACH I REPREZENTOWANIE NASZYCH BARW NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE SPORTOWYM!!!!!

Tomasz Grzegory
    Participant

Co prawda nie ukończyłem ale wyścig pierwsza klasa- gratulacje :)

Rui
    Participant

Dołączam się do podziękowań :)

szak
    Keymaster

Dziękuję Ci marchewa za współpracę.

Może ktoś z Was pozbierać foty. Trzeba pilnie w galerie zapodać !

Jan Zamarlicki
    Participant

ja przez internet jedynie mogłem śledzić wasze dokonania, ale wyglądało to świetnie i było przygotowane profesjonalnie , wielkie gratulacje dla całej ekipy :) !

szak
    Keymaster

Kurwa widzę chętnych w huj do galerii… będę musiał wstać znów o świcie bo nie ma nikt wolnego. WZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :P

Oglądasz 12 postów - 1 z 12 (of 12 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.