Wyscig w Klomnicach 12-13.04.2014

• This topic is empty.
Oglądasz 7 postów - 1 z 7 (of 7 total)
  • Autor
    Mateusz_maj91
    Participant

Witam. W najblizszy weekend w Klomnicach organizowany jest wyscig szosowy ze startu wspolnego. Z Czestochowy to wlasciwie rzut beretem, dlatego jesli ktos z klubowiczy wybieralby sie tam, oferuje swoja pomoc na trasie, w postaci podania bidonu, lub samochodu technicznego, bo od niedawna mam samochod do dyspozycji tak wiec, dojechac tam i jechac za peletonem to nie problem. Czekam na odpowiedz zainteresowanych i pozdrawiam!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kaczor, z tego co mi wiadomo to w Kłomnicach nie ma wyścigu dla amatorów. Jeśli będzie pogoda, to ja w sobotę jadę kawałek za Częstochowę, do Aleksandrii na start wspólny, a w niedzielę do Olsztyna na czasówkę .

Damian Uszczyk
    Participant

Jadę z Tobą ale tylko w sobotę.

Mateusz_maj91
    Participant

Jeśli będzie ładna pogoda to może podjadę do Olsztyna B)

matys
    Participant

Gwiazdeczka, a Ty czemu się nie ścigasz?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pewnie formę ma za wysoką 👿

Mateusz_maj91
    Participant

Mam problemy zdrowotne, w najgorszym wypadku w najbliższym czasie będę miał trzy operacje/zabiegi, poza tym musiałem wreszcie ogarnąć sprawę studiów, bym nie studiował w Cz-wie całe życie i tak właśnie wyszło, że od dwóch miesięcy na rowerze siedzę w weekendy i to jeszcze nie we wszystkie :( Skumulowało mi się mnóstwo spraw na raz, spraw wymagających zajęcia się nimi od zaraz… Sezon na straty…niestety… :unsure:

Oglądasz 7 postów - 1 z 7 (of 7 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.