Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 196 total)
  • Autor
    Przemek Juszkiewicz
    Participant

Witam Panowie!

Pierwsze wyścigi już zaraz się zaczynają. W związku z tym mam następującą propozycję. Utworzyłem dokument, do którego możemy wstaiwać wyścigi. W kolumnach znajdują się zawodnicy (przepraszam jeżeli kogoś pominąłem). Osoba planująca start w danym wyścigu niech wstawi znak „x” w odpowiedniej komórce. Myślę, że to może pomóc w organizacji wyjazdów itp. Co wy na to?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GwNqcP90m-o5RQvZJPyAxuIpi3P8DLNaD8F-84ZDiR4/edit?usp=sharing

matys
    Participant

Super inicjatywa. Popieram w 100%.

lukaszl
    Moderator

uzupełniłem trochę wyścigów do maja na szosie. Jak ktoś coś jeszcze ma, MTB szosa to niech wpisuje i uzupełnia, kto co chce jechać…

Anonim
    Niekatywne

Też trochę wyścigów dopisałem (Road Maraton i ŻTC do lipca + Kłomnice/Konopiska i Tor Poznań na początku maja)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Wprowadziłem kilka ulepszeń do dokumentu, żeby dane były spójne, np. wybieranie dat itp.

lukaszl
    Moderator

Super, teraz tylko czekamy na marudy, które jeszcze nic nie wypełniły. W takim tempie, to może do końca sezonu coś wspólnie wybierzemy :P :D

matys
    Participant

Dodałem całą serię Świętokrzyskiej Ligi Rowerowej. Nie mogę tylko posortować arkusza według daty, woła uprawnień. Wprowadziłem też małą modyfikację żeby łatwo odróżnić wyścigi MTB od szosy.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ale to było wprowadzone M lub S

matys
    Participant

Tak ale dodałem kolory żeby od razu było widać różnicę.

Anonim
    Niekatywne

Panowie ustalam już konkretnie plan startowy i mam lukę w majówkę. Osobiście olałbym ten zjebany Żmigród i wybrał start wspólny i czasówkę na torze w Poznaniu. Co wy na to?

Malina
    Participant

Uwzględnijcie w tabeli chociaż maraton szosowy w Łasku z Supermaratonu . Proszę .

lukaszl
    Moderator

Dopisałem :)

Anonim
    Niekatywne

http://velotorun.com/

Od dzisiaj można zapisywać się na wyścig Kwiatka w Toruniu. Ja zapisałem się na dystans GIGA (120 km). Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się zapisze, żeby mnie rozprowadzać na finiszu ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

To to jest wyścig cały czas z góry ??

szak
    Keymaster

Ej weźmiecie Mnie na wyścig jakiś jak będzie blisko gdzieś ? Jako widza oczywiście. Popilnuje wozu albo coś.

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.