Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 196 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Nic mi nie rozpiździ. Tak samo jak mój wyjazd do Francji na wyścig nic mi nie rozpiździł…

Jak na razie to Twoje chlanie piwska bardziej rozpiździło Ci formę. Do takiego stopnia, że nie trenujący Sztygar Cię opierdolił, nie wspominając już o Marudzie, który już to kolejny raz ci wpierdolił…

O mnie się nie martw… Za niedługo będę tylko jeździł turystycznie :P :D

grzegorz turkiewicz
    Participant

Na to wygląda, bo biorąc pod uwagę twoje wyniki w tym roku, ze zrozumieniem zaczynam podchodzić do sprawy. Po prostu zamiast się kolejny raz kompromitować odszczeleniem od grupy, wolisz udawać kolarza i opowiadać o swoich heroicznych wyczynach na niekończących się podjazdach, nawet jeśli ten heroizm nie ma nic wspólnego z rywalizacją sportową, bo jeśli takowa ma miejsce, nie bardzo potrafisz sobie poradzić.
    A czwarte miejsce w kategorii, bez względu na to, kto jest na pierwszych trzech i tak jest dla Ciebie poza zasięgiem, więc zamiast wziąć się do roboty zaczynasz szukać rozwiązań, żeby chyłkiem się wycofywać z wyścigów, które cyklicznie przyprawiają Ci jedynie opowieści, które snujesz i w dodatku nie zawszę są one prawdziwe. Na dowód obejrzyj sobie filmik z kamery Bogusiaka, na którym wyraźnie widać wszystkich, którzy rzekomo byli w czubie na ostatnim podjeździe na Naszym wyścigu i których mijał, bo ja jakoś tam Ciebie nie mogę wyłowić. A podobno taką robotę zrobiłeś – to co wyparowałeś potem ?

A swoją drogą- jeśli się dobrze domyślam, to gratulacje :cheer:

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Co ma znaczyć „nie wspominając już o Marudzie”. Radzę zacząć poważniej traktować Adama. Jeżeli Adam komuś wkłada to nie dlatego, że ktoś jest słaby tylko dlatego, że Adam jest mocny.

Malina
    Participant

Przeginasz Lis . Chyba brak Ci szacunku dla kolegów z teamu i do ich wyników .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie, spójrzcie na tegoroczne wyniki Tatry Tour!!! Zwykli amatorzy np. Wójcik, Korzeniowski, Damian Głownia i kilku innych z którymi się ścigamy na co dzień, dowalili Naszym wspaniałym zawodowcom między innymi z ActiveJet, takim jak Franczak, czy Gradek !!!

Anonim
    Niekatywne

Zacząłem ogarniać nocleg na MP i Amber Road. Na ten moment mam dwie opcje:
    1. http://www.poznanska-gostyn.noclegiw.pl/ – 40 zł/os w Gostyniu
    2. http://www.orlonia-pepowo.noclegiw.pl/ – nie wiem w sumie jaka cena, ale prawdopodobnie nie więcej niż 40 zł. Miejscówka wygląda fajnie, ale do Krzywinia jest 40 min, a do Gostynia 20 min.

Pytanie jeszcze czy wszyscy jadą z noclegiem?
    MP: Turek, Malina, Sztygar, Piasek, ja, Przemo, Omiotek, Dominik, Filip ?
    Amber: Przemo, Dominik, Turek, Malina + ewentualnie 1 osoba techniczna (ja z ojcem, czyli drugą os. techniczną dojadę w niedzielę)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ja wolę ten pierwszy- im bliżej, tym lepiej.

Anonim
    Niekatywne

OK, poczekam jeszcze do jutra, może coś ciekawego się pojawi.

grzegorz turkiewicz
    Participant

spoko, jutro Ci dam konkretne dane, kto i kiedy jedzie na noc.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Czy na MP jedzie ktoś jeszcze z nami do pomocy?

Malina
    Participant

Ja na jedną i drugą imprezę jadę w dniu wyścigu .Przecież na oba wyścigi jest blisko .

lukaszl
    Moderator

Jak trzeba mogę jechać do pomocy. Mogę się zabrać z kimś w dzień startu.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Filipa mamy nie brać pod uwagę przy rezerwacji noclegu (tak mi napisał). Nie wie jeszcze czy jedzie sam czy z dziewczyną. Ale na pewno będzie w sobotę.

sztygar
    Participant

Adam moja obecność tylko z noclegiem :)

Anonim
    Niekatywne

Na nocleg na MP mamy na ten moment: ja, Przemo, Turek, Omiotek, Sztygar, Dominik

Co z Piaskiem?

Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.