Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Wyścigi 2015
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
20 lipca 2015 o 20:19 #58560
lukaszl
ModeratorNic mi nie rozpiździ. Tak samo jak mój wyjazd do Francji na wyścig nic mi nie rozpiździł…
Jak na razie to Twoje chlanie piwska bardziej rozpiździło Ci formę. Do takiego stopnia, że nie trenujący Sztygar Cię opierdolił, nie wspominając już o Marudzie, który już to kolejny raz ci wpierdolił…
O mnie się nie martw… Za niedługo będę tylko jeździł turystycznie
20 lipca 2015 o 20:36 #58561grzegorz turkiewicz
ParticipantNa to wygląda, bo biorąc pod uwagę twoje wyniki w tym roku, ze zrozumieniem zaczynam podchodzić do sprawy. Po prostu zamiast się kolejny raz kompromitować odszczeleniem od grupy, wolisz udawać kolarza i opowiadać o swoich heroicznych wyczynach na niekończących się podjazdach, nawet jeśli ten heroizm nie ma nic wspólnego z rywalizacją sportową, bo jeśli takowa ma miejsce, nie bardzo potrafisz sobie poradzić.
A czwarte miejsce w kategorii, bez względu na to, kto jest na pierwszych trzech i tak jest dla Ciebie poza zasięgiem, więc zamiast wziąć się do roboty zaczynasz szukać rozwiązań, żeby chyłkiem się wycofywać z wyścigów, które cyklicznie przyprawiają Ci jedynie opowieści, które snujesz i w dodatku nie zawszę są one prawdziwe. Na dowód obejrzyj sobie filmik z kamery Bogusiaka, na którym wyraźnie widać wszystkich, którzy rzekomo byli w czubie na ostatnim podjeździe na Naszym wyścigu i których mijał, bo ja jakoś tam Ciebie nie mogę wyłowić. A podobno taką robotę zrobiłeś – to co wyparowałeś potem ?A swoją drogą- jeśli się dobrze domyślam, to gratulacje :cheer:
21 lipca 2015 o 07:39 #57528Przemek Juszkiewicz
ParticipantCo ma znaczyć „nie wspominając już o Marudzie”. Radzę zacząć poważniej traktować Adama. Jeżeli Adam komuś wkłada to nie dlatego, że ktoś jest słaby tylko dlatego, że Adam jest mocny.
22 lipca 2015 o 08:18 #58565Malina
ParticipantPrzeginasz Lis . Chyba brak Ci szacunku dla kolegów z teamu i do ich wyników .
25 lipca 2015 o 21:08 #58568grzegorz turkiewicz
ParticipantPanowie, spójrzcie na tegoroczne wyniki Tatry Tour!!! Zwykli amatorzy np. Wójcik, Korzeniowski, Damian Głownia i kilku innych z którymi się ścigamy na co dzień, dowalili Naszym wspaniałym zawodowcom między innymi z ActiveJet, takim jak Franczak, czy Gradek !!!
26 lipca 2015 o 16:27 #58575Anonim
NiekatywneZacząłem ogarniać nocleg na MP i Amber Road. Na ten moment mam dwie opcje:
1. http://www.poznanska-gostyn.noclegiw.pl/ – 40 zł/os w Gostyniu
2. http://www.orlonia-pepowo.noclegiw.pl/ – nie wiem w sumie jaka cena, ale prawdopodobnie nie więcej niż 40 zł. Miejscówka wygląda fajnie, ale do Krzywinia jest 40 min, a do Gostynia 20 min.Pytanie jeszcze czy wszyscy jadą z noclegiem?
MP: Turek, Malina, Sztygar, Piasek, ja, Przemo, Omiotek, Dominik, Filip ?
Amber: Przemo, Dominik, Turek, Malina + ewentualnie 1 osoba techniczna (ja z ojcem, czyli drugą os. techniczną dojadę w niedzielę)26 lipca 2015 o 17:07 #58576grzegorz turkiewicz
ParticipantJa wolę ten pierwszy- im bliżej, tym lepiej.
26 lipca 2015 o 17:12 #58577Anonim
NiekatywneOK, poczekam jeszcze do jutra, może coś ciekawego się pojawi.
26 lipca 2015 o 17:19 #58578grzegorz turkiewicz
Participantspoko, jutro Ci dam konkretne dane, kto i kiedy jedzie na noc.
26 lipca 2015 o 17:45 #57529Przemek Juszkiewicz
ParticipantCzy na MP jedzie ktoś jeszcze z nami do pomocy?
26 lipca 2015 o 18:09 #58579Malina
ParticipantJa na jedną i drugą imprezę jadę w dniu wyścigu .Przecież na oba wyścigi jest blisko .
26 lipca 2015 o 18:14 #58580lukaszl
ModeratorJak trzeba mogę jechać do pomocy. Mogę się zabrać z kimś w dzień startu.
27 lipca 2015 o 11:41 #57530Przemek Juszkiewicz
ParticipantFilipa mamy nie brać pod uwagę przy rezerwacji noclegu (tak mi napisał). Nie wie jeszcze czy jedzie sam czy z dziewczyną. Ale na pewno będzie w sobotę.
27 lipca 2015 o 20:02 #58581sztygar
ParticipantAdam moja obecność tylko z noclegiem
28 lipca 2015 o 06:13 #58582Anonim
NiekatywneNa nocleg na MP mamy na ten moment: ja, Przemo, Turek, Omiotek, Sztygar, Dominik
Co z Piaskiem?
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.