Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 196 total)
  • Autor
    Rui
    Participant
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Dobra Gamonie, podobno odwołali Konopiska. Jeśli to prawda, to ja też jadę do Sobótki.

Rui
    Participant

Dawaj Prezes wciągniemy Cię pod górę i opierdolisz ich na finish akurat lekko pod górę zapierdolisz te swoje 1500 :) Jeszcze kilka tysięcy ludzi w telewizji obejrzy Twoją moc

lukaszl
    Moderator

No i zajebiscie. Teraz jak prezez powiedzial ze jedzie to zleci sie cala chmada chętnych :)

Anonim
    Niekatywne

W sumie w tej Sobótce nie ma aż tyle przewyższeń. Czym jest 520 metrów na 68 km, przy tym co pykałem na miękko w Chorwacji. Muszę to przemyśleć, jeśli rzeczywiście nie będzie tych Konopisk…

grzegorz turkiewicz
    Participant

Poczytajcie tylko gdzieś, co tam się będzie działo. Czy start wspolny wszystkich kategorii, czy podzielone, jaki dystans itd.

Rui
    Participant

Dystans 68km ten maxi czyli 4 rundy.

matys
    Participant

Z dedykacją dla JasiekPower
    ARTYKUŁ

lukaszl
    Moderator
    lukaszl
    Moderator

dodałem do pliku wyścig w Jeleniej Górze przez Karpacz, Podgórzyn do Jeleniej Góry w ramach wyścigu PRO Visegrad.
    Termin 17 Maj

więcej info tutaj:
    http://www.visegrad4bicyclerace.pl/

lukaszl
    Moderator

Toruń z Roadmaratonu został wykreślony z kalendarza… Pewnie dlatego, że tydzień później jest wyścig Michała Kwiatkowskiego :)

Anonim
    Niekatywne

Kurwa ale lipa ;/

lukaszl
    Moderator

Ja się chyba skuszę i pojadę w sobotę Ustroń start wspólny, a w niedzielę Toruń z Kwiatkiem :cheer: Może uda mi się do niego dobić i zrobić wspólną fotkę:)

Anonim
    Niekatywne

Ja tam się nie muszę dobijać do niego, bo mi zrobią fotkę jak go opierdalam na finiszu ;)

W każdym razie ja jadę Toruń z Kwiatkiem, a tydzień wcześniej coś muszę pomyśleć zamiast tego Torunia z Road Maratonem ;/

lukaszl
    Moderator

Właśnie znajdź coś, bo ja nic nie widzę ciekawego :(

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.