Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 196 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

No i jak z tą Vueltą koledzy?
    Lisu? Nono? Pilu? Przemo? Omiotek? Chała? Piasek?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Daj spokój Młody, przecież to oczywiste, cienkie bolki nie pojadą. 👿

lukaszl
    Moderator

Ja nie jadę na pewno.

Anonim
    Niekatywne

No faktycznie rozpytałem niektórych i wszyscy wymiękają. Pytanie tylko co z Pilem, Omiotkiem, Chałą i Piaseckim? Chała coś tam gadał, że nie jedzie bo pracuje, nie? Piasecki chyba też nie jedzie?

pilu
    Participant

Ustroń Parczew lecę

Rui
    Participant

Co do Ustronia to informuję, że czasówka jest bardzo wcześnie bo o 9, więc szybko wrócimy do domu co jest na pewno na duży plus. Dodatkowo orientowałem się w noclegach i taki super apartamencik możemy mieć za 110zł na 5 osób czyli śmieszne pieniądze. http://www.eholiday.pl/noclegi-ka3748.html. Tylko trzeba by było podejmować decyzje jak najszybciej bo potem i startowe już droższe. Dodatkowo w pakiecie sob + nd za czasówkę też wychodzą małe pieniądze. Malina czemu nie chcesz zostać na czasówkę? Na prawdę wcześnie byśmy wrócili do domu. A Pilu Sztygar wy jedziecie czasówkę? Dajcie mi znać jaką decyzję podjęliście.

Z tym apartamentem nie doczytałem bo na szybko ale w każdym bądź razie z tanim noclegiem nie będzie problemu.

sztygar
    Participant

Kamil ja oczywiście jadę czasówkę na Równice,ale nocleg raczej w domu.
    Mogę oczywiście zaproponować nocleg u siebie dla 4 osób

Rui
    Participant

Jedzie ktoś jutro na ten Tour de Powiat w Głownie? Ja byłem tam rok temu i fajna impreza nawet startowe 2zł, puchary bardzo fajne nawet nagrody jakieś dawali, ekipa mocna bo łodziaki przyjeżdżają także wszystko raczej na plus.

grzegorz turkiewicz
    Participant

…a dystans? podobno aż 25 kilometrów.

Rui
    Participant

No bo to kryterium to ile ma być :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

kryterium na punkty, co okrążenie, czy na kreskę- kto pierwszy ?

Rui
    Participant

Na kreskę

grzegorz turkiewicz
    Participant

na kreskę, to ja mogę wyskoczyć wieczorem do byle jakiego klubu i za trzy dychy dają każdy towar :sick:

Rui
    Participant

Ja tam na tych specyfikach się nie znam ale za 30zł to raczej ubogi towar, Prezes trzeba z grubej rury przypierdolić coś żeby wygrywać :D

lukaszl
    Moderator

Ja jadę na sobotę i niedzielę do Ustronia. Jak z transportem nie mam pojęcia…

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.