Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 196 total)
  • Autor
    Rui
    Participant

Ja też jestem chętny na oba jak coś tylko Malinka nam się wyłamał ale może zmieni zdanie co :D?

Malina
    Participant

Jadę tylko sobotę – dystans . Sorki .

Anonim
    Niekatywne

Mam złe informacje… gość z Lubartowa ma zajęte pokoje w czasie Vuelty :(
    Muszę poszukać czegoś innego.

sztygar
    Participant

Adaś, tylko nie,,,Hotelik,, w Parczewie :sick:

Anonim
    Niekatywne

Wiem, Turek już mnie ostrzegł.

Na ten moment mam dwie miejscówki:
    1. http://noclegi-ulan.pl/ – 35 zł/os.
    2. http://www.firlej-domki.pl/index.php/pl/ – 200 zł/domek (w przypadku 4 osób, czyli po 50 zł)

Obie miejscówki są nieco dalej od Parczewa niż Lubartów, ale nie ma tragedii. Poczekam czy jutro jeszcze ktoś mi coś zaproponuje, a w międzyczasie możecie się wypowiedzieć co wam bardziej pasuje.

sztygar
    Participant

Wygląda na to ,że rozstawimy namiot i w namiocie będziem spać :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

jestem za Barbarą, ale jeśli trzeba, to bierzemy śpiwory i noclegujemy w naszym namiociku. w sumie, o tej porze roku wystarczy opuścić ściany i powinno być ciepło.
    A kupę za namiot :pinch:

Anonim
    Niekatywne

Zarezerwowałem u Barbary nocleg dla 4 osób.
    Do Parczewa jest ok. 40 min. jazdy także praktycznie wychodzi to samo co z Lubartowa.

Anonim
    Niekatywne

Wystarczyło, że Matys spotkał mnie ostatnio na treningu, dosłownie się minęliśmy i już od razu opierdolił Mazovie w Toruniu. Pomyślcie jaki mocny będzie Turek, z którym ostatnio sporo trenowałem. Jakby ktoś jeszcze chciał nabrać mocy poprzez trening ze mną to zapraszam!

Anonim
    Niekatywne

Pilu jedziesz na Vueltę? Interesuje mnie odpowiedź na 100%, bo Turek się wycofał więc muszę dać znać gościowi od noclegu czy będzie nas trzech czy dwóch… Ja i Sztygar jedziemy na 100%.

Malina, coś słyszałem że chcesz jechać tylko na pierwszy dzień?

Malina
    Participant

Możliwe , ale z mojej ekipy Nonek też się wycofał i sam nie wiem . Pogadamy w weekend o tym . Jeśli pojadę to tylko na pierwszy dzień na czasówkę i etap . Jak uzbieram gotówke na paliwo i żona mnie jeszcze bardziej zirytuje to na pewno pojadę .

Malina
    Participant

Możliwe , ale z mojej ekipy Nonek też się wycofał i sam nie wiem . Pogadamy w weekend o tym . Jeśli pojadę to tylko na pierwszy dzień na czasówkę i etap . Jak uzbieram gotówke na paliwo i żona mnie jeszcze bardziej zirytuje to na pewno pojadę .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Mamy w klubie jakieś ekipy ??? Wow, coś nowego, bo ja zawzięcie walczę z ekipami w ekipie !!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Mamy w klubie jakieś ekipy ??? Wow, coś nowego, bo ja zawzięcie walczę z ekipami w ekipie !!!

Malina
    Participant

Ekipa w sensie personalnej organizacji wyjazdu na wyścig , aby godnie reprezentować barwy KLUBOWE .

Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.