Wyścigi 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 106 z 120 (of 196 total)
  • Autor
    Malina
    Participant

Ekipa w sensie personalnej organizacji wyjazdu na wyścig , aby godnie reprezentować barwy KLUBOWE .

pilu
    Participant

Prezes jak Don Kichot tylko on walczył z wiatrakami☺

szak
    Keymaster

Malina ty o żonie miałeś nie wspominać słyszałem.

szak
    Keymaster

Malina ty o żonie miałeś nie wspominać słyszałem.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Panowie mam następującą propozycję.

Powinniśmy zorganizować spotkanie klubowe i omówić kwestie startów w drugiej części sezonu. Moim zdaniem powinniśmy ustalić dokładnie co jedziemy jako drużyna i organizować się wspólnie. Jesteśmy już mocno rozpoznawani i jak jest nas kilku to inni czują do nas respekt.
    A może jest jakaś ekipa w ekipie ?…

matys
    Participant

Też uważam, że przydałoby się takie spotkanie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przeczekajmy więc dwa najbliższe weekendy i coś zorganizujemy. Spotkanie jest jak najbardziej potrzebne, zwłaszcza, że za kilka tygodni Nasz wyścig, a potem za niedługo MP Drużynowe Na Czas. A tam także pachnie medalami !!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przeczekajmy więc dwa najbliższe weekendy i coś zorganizujemy. Spotkanie jest jak najbardziej potrzebne, zwłaszcza, że za kilka tygodni Nasz wyścig, a potem za niedługo MP Drużynowe Na Czas. A tam także pachnie medalami !!!

Anonim
    Niekatywne

Malina i jak z tą Vueltą? Pilu mówił mi, że w sobote może mieć problem z wolnym w pracy, więc może pojechałby z tobą tylko na piątek?

Nocleg mam cały czas dla 4 osób i czekam żeby poinformować gościa, że będzie nas mniej. A nie wykluczam, że będzie stwarzał jakieś problemy, bo z tego co pamiętał miał dla nas pokój 4 osobowy…

lukaszl
    Moderator

Panowie, a w zasadzie temat dla tych, co chcą jechać wyścig w Łasku. Mamy załatwioną niską opłatę startową. Aby to miało sens, zostało zapłacone z mojego konta. Teraz czekam na zwrot pieniędzy!!! Jedyną osobą, która wzięła to sobie do serca jest Kamil. Gdzie jest reszta!!! Proszę aby te pieniądze wróciły na konto klubowe do niedzieli!!!

Inaczej sprawa wpadnie w ręce Prezesa Kurcza, a on was inaczej doceni :P :D

Anonim
    Niekatywne

Panowie startujący w Łasku… może wzięlibyście klubowy namiot i rozstawili go gdzieś przy samochodach? W Łasku startuje dużo ludzi, dodatkowo można się pokazać w regionie, a o to też chodziło Autoweberowi.

Malina
    Participant

Jestem za . Będzie mam nadzieję trochę znajomych , pomogą , możemy przeprowadzić rozgrzewkę na trenażerach lub po prostu postawić go przy autach i tyle .

Rui
    Participant

Nie ma problemu.

Tomasz Grzegory
    Participant

Moje dzieciaki będą miały cień :cheer:

lukaszl
    Moderator

Nie ma problemu z namiotem, byle był ktoś, kto to przypilnuje, podczas kiedy my będziemy się ścigać.

Oglądasz 15 postów - 106 z 120 (of 196 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.