WYŚCIGI 2016 – Szosa

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 162 total)
  • Autor
    Dominik
    Participant

Też oczywiście zachęcam każdego, wyścig pierwsza klasa, i proszę się nie sugerować moimi fanaberiami. Rozważam zapłacenie wpisowego nie biorąc udziału, byle tylko Włodek miał motywację i fundusze, żeby tę imprezę zrobić za rok.

grzegorz turkiewicz
    Participant

…..eeeeeeee, przy takich zalozeniach, jak napisalem, bez zadnej kolizji z przygotowaniami do M.P. mozesz startowac. Ja osobiscie zamierzam, Adam tez, Sztygar na pewno takze, Malinka raczej tez, nie wiem tylko jak Piasek, ale prawie wszyscy czasowcy beda. No i do tego kilku nowicjuszy.

lukaszl
    Moderator

jak nie będzie niczego fajnego w górach, a nadal nie ugrzęznę w pieluchach i w rowach, to też pojadę chociażby aby po to, żeby przeciągnąć się na dużych prędkościach.

Czacha
    Participant

ja chętnie spróbowałbym sił na czas. podejrzewam, że wstydu nie przyniosę. choć będę musiał wypożyczyć jakiś sprzęt bo tt bike`u się nie dorobiłem

Dominik
    Participant
    kurczak wrote:
    …..eeeeeeee, przy takich zalozeniach, jak napisalem, bez zadnej kolizji z przygotowaniami do M.P. mozesz startowac.

Dla mnie 350km w jedną stronę i niepewny nocleg są wystarczającą kolizją :) zobaczymy też jak noga w kwietniu/maju. Ostatecznie trener zadecyduje, ale podejrzewam, że dystansów nie pojadę.

sztygar
    Participant

Dominik czy ostatnio z noclegiem było coś nie tak?
    Osobiście chętnie się wybiorę żeby sprawdzić stan organizmu przed MP :)

Anonim
    Niekatywne

Do tego nocleg w Makoszce, czyli 3 dni wakacji na tydzień przed MP :) Mi pasuje

Dominik
    Participant

Przecież sam załatwiałem Makoszkę, tak? :)

Ale jeśli nie oddali nowego budynku, o którym Pani mówiła ostatnio to w tym roku całego busa kolarzy mogą nie przyjąć.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ja wpisuje się w wyjazd.

Czacha
    Participant

Panowie mam pytanie, w marcu są dwie czasówki jakieś – Miechów i Nowy Belęcin, 19 i 20 marca

http://bikecalendar.pl/Wydarzenia/2016/03

ktoś się na to wybiera? czasówka w Miechowie ma 11 km i jest pagórkowata o drugiej jeszcze nic nie wiadomo

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zalezy kto to organizuje i gdzie to jest. Ja pojade chetnie i pewnie kilku chlopakow tez, zbadamy temat.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nowy Bolecin odpada w przedbiegach- czasowka w ruchu otwartym- koszmar !

Adass91
    Participant

Czacha, jeśli chcesz jeździć tylko czasówki i płaskie to musisz trzymać się ze mną i Turkiem, bo my jeździmy tylko to 😉 Mój plan masz kilka postów wyżej z tym, że może dojdzie jeszcze to Velo Toruń, a na Lubelskiej Vuelcie pojadę tylko czasówki.

Czacha
    Participant

ok

Czacha
    Participant

tylko ze nie mam tt bike

bede musial wypozyczac

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 162 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.