WYŚCIGI 2016 – Szosa

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 162 total)
  • Autor
    Tomasz Grzegory
    Participant

Zawsze można kupić lemondkę i jak noga podaje wyścig wygrać. Znam takie przypadki 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

….. a gdzie wypozyczaja czasowe rowery ? Pierwsze slysze o takiej mozliwosci.

Tomasz Grzegory
    Participant

Widziałem na olx. Jest jakiś gość który sprzedaje czasówki na chińskich ramach i oferuje również możliwość wypożyczenia.

Czacha
    Participant

można, można, w wawie w sklepach triathlonowych

a jak nie bedzie mozna to zostana mi w tym sezonie starty wspolne a pod koniec sezonu kupie tt

Czacha
    Participant

30.04 i 1.05 jest start wspólny i it w Kole, ktoś był tam? Wybrać to czy Żądło Szerszenia na ten weekend? w czym lepiej pojechać, żeby nabrać jak najwięcej doświadczenia?

…. mać no muszę kupić rower tt

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 2 months temu przez szak. Powód: NIE BLUŹNIMY NA OFICJALNYM FORUM !!!
    Adass91
    Participant

Kup sobie na początek lemondkę i zobaczysz czy w ogóle Ci się spodoba 😉

Byłem w tamtym roku w Kole na czasówce – organizacyjnie tragedia. Trasa wyścigu fajna. Obstawiam, że start wspólny też kiepski organizacyjnie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czaszka, przypominam Ci, ze 16 i 17 kwietnia masz sciganie w Zdunskiej Woli. Przyjedź, przejedz, dojedz z pierwsza grupa i potem pytaj o nastepne wyscigi.

Ja Ci mowie trzymaj sie drużyny, a Ty na sile co rusz szukasz czegos. Na serio potrzebujesz aż tak dokladny plan startów, zeby Twoj trener mogl Ci przygotowac szczyt formy, czy cos w tym stylu ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

….. i jeszcza jedno- Żądło Szerszenia to maraton, czyli taka forma scigania, jaka kiedys opisywalem. Start w grupach, ruch otwarty itd.

Czacha
    Participant

lemondkę mam i jeździłem. super sprawa i bardzo mi to odpowiada

16 i 17 kwietnia oczywiście jestem i próbuje sił

nie wiem po co Arek tak mocno tego potrzebuje ale ok, wysłałem mu coś  co sam wyrzeźbiłem na podstawie kalendarzy masters i bike calendar. zobaczymy. oczywiście wszystkie lokalne i zduńskowolskie wyścigi tam się znalazły

będę zatem pytać na bieżąco czy warto gdzieś jechać czy odpuścic

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 2 months temu przez Czacha.
    lukaszl
    Moderator

Jak by ktoś chciał w górach pośmiagać na niezbyt długiej etapówce. Może być fajnie.

http://nowytargroadchallenge.pl/wyscigi/regulamin/

lukaszl
    Moderator

Polecam wybrać się tam mocnym składem drużyny składającej się z górali. Jest kwalifikacja Open, kategorie wiekowe jak i „DRUŻYNOWA” przy czym musi być minimum 4 zawodników, którzy ukończą 100%.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????

lukaszl
    Moderator

Turek, źle Ci dzisiaj? Leki nie działają?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Eeee, gamoń jestes i czajnik Ci slabo dziala. Zobacz dokladnie o ktorej to bylo, to moze nawet Ty sie domyslisz o co chodzilo.

lukaszl
    Moderator

To już nie masz gdzie pisac? Tylko w byle jakim temacie? Masz od takich głupot chyba co najmniej dwa tematy..

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 162 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.