WYŚCIGI 2016 – Szosa

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 162 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

Kurde czy ktoś do Sieroslawic na czasówkę jedzie?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 10 months temu przez Czacha.
    Czacha
    Participant

Ktoś do Sieroszewic na TT się wybiera?

Adass91
    Participant

Sztygar jedzie.

Czacha
    Participant

To tylko dwóch Nas będzie? Mamla dawaj jedz.

Dominik
    Participant

Przecież jest Buczek, truskawka.

Czacha
    Participant

Sztygar, Ja i Malina.

Malin daj znać finalnie czy Ty czy ja odebrać mam krzesełkowy Sztygara od Turka.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dzisiejszy dzien- jakze udany- nalezal do zawodnikow GATTA BIKE TEAM-u nie tylko w kolarswie.

Nie ujmujac kolarzom reprezentujacym nasz klub na  zawodach w Buczku i w Sieroszewicach,

na najwieksze  slowa uznania zaslugujw Paweł Bułeczka, ktory wystartowal w Triatlonie w Jeziorsku.

Czerstwy, Bóleczka, Pecież – jakiekolwiek ksywki nosi Pawel, dzis byl wielki i w pieknym stylu zwyciezyl w swoim pierwszym w zyciu starcie w tej trudnej dyscyplinie.

Oczywiscie najwieksza przewage nad rywalami wypracowal na rowerze, ale zeby zostac zwyciezca musial takze doskonale poplynac i pobiegnać.

Gratulacje !!!!

Na slowa uznania zasluguja takze wszyscy pozostali zawodnicy Gatty, ktorzy zdominowali wyscig w Buczku( popularna truskawke) w kategoriach M20 i M30, niezle wypadli w w kategorii M40, oraz bardzo przyzwoicie pojechali na czas w Sieroszewicach.

To wlasnie na tamtej czsowce swoje pierwsze w zyciu miejsce na podium swietowal Tomek Czechowski.

Czacha po fantastycznym wystepie zajal 3 miejsce w kategorii B, czyli zawodnikow liczacych od 30 do 39 lat.

Brawo Czacha !!!!

W Buczku truimf swietowal Dominik Omiotek, a drugie miejsca w swoich kategoriach zajeli takze Adam Ostojski i Przemek Juszkiewicz.

Chlopaki nie tylko po mistrzowsku rozegrali wyscig  pod wzgledem taktycznym, ale fantastyczna forme  prezentowali  rowniez pod wzgledem sportowym.

Brawa dla wszystkich !!!!

Czacha
    Participant

Graty dla Bułeczki, Dominika, Adama i Przemka!

Robert Bujnowicz
    Participant

`moje gratulacje Panowie i mam nadzieje że to nie koniec zwycięstw. Bardzo miło jest jak się czyta o Waszych osiągnięciach.Niech żyje GATTA i POLSKA.!!!!!!!!!!

Adass91
    Participant

Koledzy, zapisujcie się na Night Race w Łodzi (piątek, 20.00)

http://www.protimer.pl/bio/245/biketime-night-race-2016/participants

sztygar
    Participant

Druga edycja,,Śniadanie Mistrzów,, ODWOŁANE :-((

Czacha
    Participant

Kurde no ja nie mogę no. A się nastawilem. Odwołany całkowicie czy przeniesiony na inny termin?

Adass91
    Participant

Tragedia 🙁 Miałem to wygrać…

Czacha
    Participant

Hej, jedzie ktoś na czasówkę w pierwszy weekend sierpnia?

http://bikecalendar.pl/Wydarzenie/5122/III_Indywidualna_Jazda_na_Czas_-_Wlosciejewki_2016

grzegorz turkiewicz
    Participant

Teoretycznie mogloby byc calkiem fajnie na tej czasowce, ale….. :

1. skonczyly sie juz zapisy
    2. za wpisowe w wysokosci 20 zlotych raczej cudow tam nie mozna oczekiwac- raz juz z Mamla  i Sztygarem byliśmy na takiej imprezie i jako trofea zalozyli nam na szyje jakies zalaminowane karteczki na smyczkach.
    3. to ostatni weekend przed MP Druzynowymi i ja bylbym za zrobieniem ostatniego pozadnego treningu w druzynach.
Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 162 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.