WYŚCIGI SZOSA – MTB 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 41 total)
  • Autor
    Tomasz Grzegory
    Participant

Sobota pasuje. Myślałem również na zrobieniu spotkania u mnie ale lokal może okazać się zamały. Oczywiście na spotkaniu będę. :)

lukaszl
    Moderator

zobaczymy kto się zgłosi i podejmie się decyzję. Ważne aby były osoby zainteresowane wyścigami i Chorwacją. Reszta to i tak jest w klubie jako osoby nie działające w sprawie i którym wiele spraw jest obojętne.

Trzeba sobie jasno powiedzieć, że osoby, których nie interesują sprawy klubowe nie mają głosu. Więc czym się martwić.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Z drugiej strony, są tacy jak Marchewa, który się nie ściga, ale każda sprawa klubowa jest Mu bliska i chętnie uczestniczy w każdej inicjatywie. Chciałbym takich ludzi jak najwięcej!!!

lukaszl
    Moderator

Marchewa to jest akurat wielki wyjatek od reguly. Ale fakt oby wiecej takich ludzi.

Anonim
    Niekatywne
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Jak się Lisowi fuksnęło

lukaszl
    Moderator

Ale ze co?

grzegorz turkiewicz
    Participant

wsadzili Cie na plakat Mazovii, tylko nie moge go wkleić, coś się zacina i nie chce wejść, ale mam go na mailu.
    Zaraz Ci go wyślę na skrzynkę , może dasz radę

lukaszl
    Moderator

Co? Ciekawe… wyslij mi go na e-maila. Lukaszl@onet.com.pl

grzegorz turkiewicz
    Participant

Już go wysłałem. Chyba jest za duży i dlatego nie moge go wkleić na forum

lukaszl
    Moderator

Nie wiem kurczak co ty robisz ale jedno jest pewne. Nie ogarniasz tych spraw. Wyslales mi jakis syf. Jutro w pracy to zobacze u ciebie i wstawimy na forum :) teraz ide spac. Dobranoc. :woohoo:

grzegorz turkiewicz
    Participant

[attachment=300]MAZOVIA_plakat_zimowy-20151.pdf[/attachment]

grzegorz turkiewicz
    Participant

Masz Bartku i ucz się od Prezesa !!! 👿

Anonim
    Niekatywne

Turek nadal ten plakat dziwnie wygląda… i to nie przez zdjęcie Lisa, tylko ogólnie coś jest zjebane. Wygląda jakbyś go sam zrobił ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Gamonie, to wersja robocza, którą widzicie jako pierwsi w Polsce. Dlatego rozdzielczość jest słaba i brakuje trochę tekstu.
    Ja pierdolę, myślałem, że tylko Lisu jest głąbem !!!

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 41 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.