WYŚCIGI SZOSA – MTB 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 11 postów - 31 z 41 (of 41 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Polecam przeczytać ten artykuł, a co najważniejsze dla nas, to jest zawarte na samym końcu. Ktoś myśli, aby zmierzyć się z tym wyzwaniem?

grzegorz turkiewicz
    Participant

zajebisty artykuł !!! aha, a gdzie on jest ???

lukaszl
    Moderator

Kurwa, napisałem, a nie stawiłem linka :P

http://eurosport.onet.pl/kolarstwo/tour-de-pologne/wazny-krok-dla-kolarskich-mistrzostw-polski-bedzie-telewizja-i-lang-team/xcmrb

A poniżej w zasadzie najważniejsza część:

Quote:
    Także w tym wypadku zacieśni się współpraca KS Ślęża z Lang Team. Wyścig dla amatorów wejdzie do nowego cyklu imprez pod nazwą Tauron Lang Team Race. W 2015 roku odbędzie się pięć edycji tych wyścigów szosowych dla amatorów – w Sobótce (12.04), Krakowie (17.05), Rzeszowie (31.05), Gdańsku (14.06) i Krokowej (5.07).
    grzegorz turkiewicz
    Participant

O Mistrzostwach Europy Elity wiem już od jakiegoś czasu. Dodatkowo powiem Wam, że już w tym roku odbędą się w Polsce ME Amatorów. Dlatego między innymi czekam z ustaleniem daty Naszego wyścigu, bo najprawdopodobniej ME będą rozegrane w jeden z weekendów 11-12, lub 18-19 lipca. Nie jest dobrze, że już o tym piszą, bo jak gości z Siroszewic się dowie, to z pewnością nie będzie chciał się zamienić terminem, a ja miałem w planie (i ustalone z Nim), że wybiorę termin zawodów najpóźniej do końca stycznia, a Sieroszewice się dopasują. No i teraz może być lipa, jeśli ME wypadną w czasie Naszego wyścigu, a informacja o tym wydarzeniu zostanie opublikowana zanim ustalimy dokładną datę wyścigu.

lukaszl
    Moderator

Nic na to nie poradzimy. Jedynie możesz przeciągać jeszcze sprawę. Ściemniać jakoś. Akurat w tym jesteś dobry, więc na pewno dasz sobie radę.

Gamoniu jedziesz do Sobótki na otwarcie sezonu?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kto wie, może i pojadę. Akurat będziemy wypoczęci po Chorwacji, a tam wyścig jest dość ciężki, ale nie ma aż takich dużych stromizn na podjazdach, więc może się skuszę.

lukaszl
    Moderator

dobry wyścig na przepałkę przed sezonem.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Chyba pojadę – i skopię Ci dupsko 👿

lukaszl
    Moderator

Jupi :) Chociaż wolałbym, abyś skopał dupsko innym, a nie swoim. Jak wolisz…

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dla mnie Ty jesteś OBCY !!! Musi tak być, bo ludzkich genów to w Tobie za wiele nie da się zauważyć.

lukaszl
    Moderator

tak tak oczywiście. Hipokryzja przez Ciebie przemawia na każdym kroku. Ostatnio Ty zwracałeś taką uwagę innym, a teraz gadasz o jakiś „Obcych” :blink:

Oglądasz 11 postów - 31 z 41 (of 41 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.