Wyścigi w 2017

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 23 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

Hej, czy mamy (oprócz Naszego wyścigu) jakieś imprezy, które obstawiamy w kwietniu i maju? Zerknijcie proszę i dajcie znać.

http://www.czasnarower.pl/wyscigi

przefiltrujcie zaznaczając „wyścigi szosowe”

• Temat zmodyfikowany 8 years, 2 months temu by Czacha.
    Malina
    Participant

Myślę że czasówkę w Orzeszu i dzień po Zduni w Żmigrodzie .

Czacha
    Participant

ok

Robert Konieczny
    Participant

JARNÁ KLASIKA

Miesto: Poprad – Vysoké Tatry
    Termín: sobota 27.05.2017
    Trať: 94 km
    Štart: 11.00 Poprad, Velické námestie – penzión Červený Mak

Malina
    Participant

Fajny termin i wyścig dla górali . Tydzień wcześniej jest u nas Ustroń , a tydzień po Jarnej jest Rajcza . Trzy weekendy w górach ? Jak będę w miarę w formie to pojadę . Tylko chyba w tym okresie są MP na czas ? Wówczas lipa .

Czacha
    Participant

MP TT są w ostatni weekend maja, prawda. Wiadomość potwierdzona.

grzegorz turkiewicz
    Participant

No akurat ta wiadomość muszę zdementować. Właśnie trwają negocjacje w Komisji Masters o zmianę terminu MP zarowno TT jak i ze Startu Wspólnego. Niemalze na 99.99 % czasowe odbędą sie w połowie czerwca, a start wspólny w pierwszej połowie lipca.
    Taka zmiana terminów ma na celu, miedzy innymi, wyrównanie szans dla zawodników, których nie stać, lub nie mają czasu na zagraniczne przygotowania wczesną wiosną

Czacha
    Participant

Dobra zmiana.

Pablo
    Participant

Gdyby te terminy MP co Turek podaje były faktycznie aktualne, to można fajną ekipę na 3 x góry zmontować. Ostatnio w Popradzie byłem …..na nartach w 1998 roku. Ciekawe jak się Słowacja w tych okolicach zmieniła

Czacha
    Participant

Na słowacji jest ok ale trzebaby mieszkać pośrodku pasma Tatr Wysokich – najlepiej w Szczyrbskim Plesie i wtedy wieeele fajnych podjazdów z wysokosciami do 1700 m znajdziemy. http://www.altimetr.pl/gory-slowackietatry.html

Sławomir Grzesiak
    Participant

Czy ktoś się wybiera na TT „szybka dycha” w Niepołomicach 2017-04-23 (dzień po Orzeszu)?

Czacha
    Participant

Ja.

sztygar
    Participant

Prawdopodobnie pojadę sprawdzić swoje możliwości:-)

Sławomir Grzesiak
    Participant

Prezes, jak opłacamy starty, np. w tej czasówce w Niepołomicach?

Malina
    Participant

Cześć . Mam prośbę . Czy ktoś mógłby zgłosić drużynę do generalki w Roadmaratonie . Niektóre wpisowe jest tańsze jeśli jest zgłoszona drużyna . Nawet tylko z tego powodu . Pozdrawiam .

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 23 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.