Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Jazda rowerem i wszystko z tym związane. › Wyścigi i maratony. › ZAKOŃCZENIE SEZONU 2013
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
6 października 2013 o 13:41 #48874
grzegorz turkiewicz
ParticipantSezon kolarski 2013 powoli dobiega końca. Pozostał Nam do rozegrania tylko jeden mały wyścig, który będzie ukoronowaniem tego, jakże udanego dla Nas, okresu startowego. Dziękuję WSZYSTKIM, którzy w tym roku reprezentowali barwy klubu GATTA BIKE TEAM i dumny jestem z KAŻDEGO, kto na starcie reprezentował NASZ znak rozpoznawczy.
Wspólnie zbudowaliśmy silną i liczącą się w polskim kolarstwie amatorskim drużynę. Wyniki zarówno drużynowe, jak i indywidualne poszczególnych zawodników, osiągnięte w 2013 roku napawają nadzieją i doskonale rokują na następne sezony. Każdy, kto reprezentował ten klub podczas zawodów, a także każdy, kto przynależy do nas i identyfikuje się z Nami, ma swój wkład w jego sukcesy.
W imieniu swoim, Zarządu Klubu, oraz wszystkich jego członków DZIĘKUJĘ ZA CHWILE CHWAŁY PRZEŻYWANE DZIĘKI WAM !!!
To naprawdę wspaniałe i nieprawdopodobne uczucie.6 października 2013 o 13:41 #52694grzegorz turkiewicz
ParticipantSezon kolarski 2013 powoli dobiega końca. Pozostał Nam do rozegrania tylko jeden mały wyścig, który będzie ukoronowaniem tego, jakże udanego dla Nas, okresu startowego. Dziękuję WSZYSTKIM, którzy w tym roku reprezentowali barwy klubu GATTA BIKE TEAM i dumny jestem z KAŻDEGO, kto na starcie reprezentował NASZ znak rozpoznawczy.
Wspólnie zbudowaliśmy silną i liczącą się w polskim kolarstwie amatorskim drużynę. Wyniki zarówno drużynowe, jak i indywidualne poszczególnych zawodników, osiągnięte w 2013 roku napawają nadzieją i doskonale rokują na następne sezony. Każdy, kto reprezentował ten klub podczas zawodów, a także każdy, kto przynależy do nas i identyfikuje się z Nami, ma swój wkład w jego sukcesy.
W imieniu swoim, Zarządu Klubu, oraz wszystkich jego członków DZIĘKUJĘ ZA CHWILE CHWAŁY PRZEŻYWANE DZIĘKI WAM !!!
To naprawdę wspaniałe i nieprawdopodobne uczucie.6 października 2013 o 14:02 #52695Anonim
NiekatywneJa dziękuję Prezesowi za zarządzanie całym klubem i częste ogarnianie jego członków
Oczywiście też wielkie dzięki dla wszystkich chłopaków za niepowtarzalną atmosferę w klubie! Tworzymy fajny i mocny skład, więc przyszły sezon może być jeszcze lepszy. Ja już nie mogę się doczekać…
20 października 2013 o 14:47 #52696himayer
Participantteż dołączam się do podziękowań za ten sezon
fajnie było się ścigać gościnnie pod waszą barwą
mam nadzieję że przyszły sezon będzie równie obfity w takie fajne starty
co do organizowania naszych zawodów ,
jeśli będziecie mieli jakieś problemy kadrowe
to spokojnie możecie liczyć na moją pomoc przy organizacji
pozdrdo dla wszystkich i już nie mogę się doczekać następnego sezonu -
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.