ZAKOŃCZENIE SEZONU 2013

• This topic is empty.
Oglądasz 4 posty - 1 z 4 (of 4 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Sezon kolarski 2013 powoli dobiega końca. Pozostał Nam do rozegrania tylko jeden mały wyścig, który będzie ukoronowaniem tego, jakże udanego dla Nas, okresu startowego. Dziękuję WSZYSTKIM, którzy w tym roku reprezentowali barwy klubu GATTA BIKE TEAM i dumny jestem z KAŻDEGO, kto na starcie reprezentował NASZ znak rozpoznawczy.
    Wspólnie zbudowaliśmy silną i liczącą się w polskim kolarstwie amatorskim drużynę. Wyniki zarówno drużynowe, jak i indywidualne poszczególnych zawodników, osiągnięte w 2013 roku napawają nadzieją i doskonale rokują na następne sezony. Każdy, kto reprezentował ten klub podczas zawodów, a także każdy, kto przynależy do nas i identyfikuje się z Nami, ma swój wkład w jego sukcesy.
    W imieniu swoim, Zarządu Klubu, oraz wszystkich jego członków DZIĘKUJĘ ZA CHWILE CHWAŁY PRZEŻYWANE DZIĘKI WAM !!!

To naprawdę wspaniałe i nieprawdopodobne uczucie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Sezon kolarski 2013 powoli dobiega końca. Pozostał Nam do rozegrania tylko jeden mały wyścig, który będzie ukoronowaniem tego, jakże udanego dla Nas, okresu startowego. Dziękuję WSZYSTKIM, którzy w tym roku reprezentowali barwy klubu GATTA BIKE TEAM i dumny jestem z KAŻDEGO, kto na starcie reprezentował NASZ znak rozpoznawczy.
    Wspólnie zbudowaliśmy silną i liczącą się w polskim kolarstwie amatorskim drużynę. Wyniki zarówno drużynowe, jak i indywidualne poszczególnych zawodników, osiągnięte w 2013 roku napawają nadzieją i doskonale rokują na następne sezony. Każdy, kto reprezentował ten klub podczas zawodów, a także każdy, kto przynależy do nas i identyfikuje się z Nami, ma swój wkład w jego sukcesy.
    W imieniu swoim, Zarządu Klubu, oraz wszystkich jego członków DZIĘKUJĘ ZA CHWILE CHWAŁY PRZEŻYWANE DZIĘKI WAM !!!

To naprawdę wspaniałe i nieprawdopodobne uczucie.

Anonim
    Niekatywne

Ja dziękuję Prezesowi za zarządzanie całym klubem i częste ogarnianie jego członków ;) Oczywiście też wielkie dzięki dla wszystkich chłopaków za niepowtarzalną atmosferę w klubie! Tworzymy fajny i mocny skład, więc przyszły sezon może być jeszcze lepszy. Ja już nie mogę się doczekać… :)

himayer
    Participant

też dołączam się do podziękowań za ten sezon
    fajnie było się ścigać gościnnie pod waszą barwą
    mam nadzieję że przyszły sezon będzie równie obfity w takie fajne starty
    co do organizowania naszych zawodów ,
    jeśli będziecie mieli jakieś problemy kadrowe
    to spokojnie możecie liczyć na moją pomoc przy organizacji
    pozdrdo dla wszystkich i już nie mogę się doczekać następnego sezonu

Oglądasz 4 posty - 1 z 4 (of 4 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.