Zamówienia letnie komplety białe 25.03.2017

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Zamówienia letnie komplety białe 25.03.2017

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 75 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Kombinezon biały z krótkim rękawem rozmiar L 1kpl

Letni komplet bialy spodenki i koszulka rozmiar tegosc M a długość XL 1kpl

czapeczka jak będzie – 2szt

rękawiczki jak będą – 2kpl

• Temat zmodyfikowany 8 years temu by szak.
    szak
    Keymaster

Piasek zamawia

Komplet spodenki i koszulka białe rozmiar L 1kpl

Czacha
    Participant

Czacha

Kombinezon biały z krótkim rękawem rozmiar M 1kpl

Letni komplet bialy spodenki i koszulka rozmiar tegosc M a długość L 1kpl

Malina
    Participant

Poproszę biały komplet koszulka + spodenki roz. M ,kombinezon do jazdy na czas długi rękaw – biały roz M .Poza tym kombinezon czarny z krótkim rękawem roz. M i drugi taki sam roz. L – to dla kolegi z Krakowa i Zakopanego .

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Malina. Powód: dopisek
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Malina. Powód: dopisek
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Malina.
    Mathewww
    Participant

1 kombinezon biały krótki rękaw rozmiar jak dla konia z metki xxl ale wydłużony

daniel
    Participant

Dla mnie 1 kombinezon biały krótki rękaw rozmiar”m” . A może  z nową  nazwa klubu

Pablo
    Participant

Biały kombinezon na krótkim rękawie rozmiar M i w białym kolorze komplet letni (spodenki i koszulka)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie, moze nie zauwazyliscie, ale na kartce z nazwiskami osob, ktore wzięły ode mnie ciuchy klubowe jest wiecej niz tych pięciu, czy sześciu, ktorzy juz za nie zapłacili. !!!!

Czacha
    Participant

Turek ja 15-go, wcześniej nie dam rady

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nie ma sprawy.

Aha, info do wszystkich – następne stroje jedynie za przedpłata !!!!

Mathewww
    Participant

Grzegorz ile tej przedpłaty? I zamawiaj bo zanim uszyją to będzie koniec sezonu  .A dla mnie jak zawsze będą musieli 2 szyć ;).

Czacha
    Participant

Czy dobrze rozumiem, że mogę już teraz złożyć zamówienie? Ja z białych strojów jednak rezygnuję, jeśli jeszcze można, ale chciałem zamówić kilka rzeczy dla siebie i Anki.

Turek można juz napisać, czego potrzebuję i wpłacić pieniądze? po 15-tym będę mógł całość zapłacić od razu.

Składamy teraz zamówienia?

Czacha
    Participant

Po ustaleniach z Prezesem piszę co następuje poniżej, to wiadomość w imieniu Prezesa

Do końca dnia 17.04 jest czas na zamówienie brakujących Wam strojów zarówno czarnych i białych. Wszystkie kompletne zamówienia proszę aby wpisywać poniżej tego wpisu. Finalne, kompletne, przemyślane.

W obecnym sezonie nie będzie już żadnych kolejnych domówień. Zamówień dokonujemy jedynie tutaj, pod tym postem. 

Czas start. Koniec zamówień 23:59 dnia 17.04.

Czacha
    Participant

Zamawiam (wszystkie ciuchy czarne):

1. kombinezon uniwersalny zszyte spodenki i koszulka krótki rękaw z kieszonkami – rozmiar M (Prezes wiem, że Prezes uważa, że powinienem mieć M/L ale mam już taki i jest za długi, to samo z kombinezonem czasowym – zamówiłem poprzednio zarówno M jak i M/L i okazuje się, że jednak jeśli chodzi o kombinezony wszelkiej maści to M-ka jest moim rozmiarem. Startowałem teraz w weekend i było ok w M. Co innego zestawy normalne gdzie M/L pasuje jak ulał).

2. Skarpetki x4 – rozmiar 44

3. Polówka Gatta rozmiar M x3

3. Komplet długi bluza i cieplejsze spodnie (te zapinane tak wysoko, zimowe) rozmiar S – dla Anki

4. Czapka pod kask dla Anki + Czapka pod kask dla mnie

5. Rękawiczki krótkie dla Anki

6. Kamizelka S dla Anki

7. Skarpetki dla Anki x 2 – rozmiar stopy 38

8. Bluza Gatty M dla Anki – okazuje się, że ja mam L a jest na Nią ciut za duża więc M powinno być ok

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Czacha.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Czacha.
    Pablo
    Participant

Zamówienie ostateczne:

1. Kombinezon do TT – jak da radę z długimi spodniami lub 3/4 – czarny lub biały (obojętnie) – rozmiar M,
    2. Koszulka letnia z kieszeniami – w czerni – rozmiar M
    3. Bluza letnia z długim rękawem z wind-stoperem na klatce piersiowej – rozmiar M

Dziękuję i czekam na polecenie Prezesa co do kwoty przedpłaty.

Korzystając z okazji: Wesołych Świąt dla Wszystkich ! 🙂

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 75 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.